Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

onsdag, januari 21, 2009

Intifada Baby Armor



Pusha

torsdag, januari 08, 2009

Svenska kyrkan går Hamas ärende!

Genom att uppmana folk att deltaga i Palestinska föreningens demonstration under rubriken “Stoppa Bomberna över Gaza”, så framstår det som Svenska Kyrkan tar ställning för den ena parten i konflikten! Inget nämns om de ständiga raketbeskjut-ningarna av civila mål i Israel!

Palestinska föreningen är en anti-israelisk organisation som har bjudit in terrororganisationen Hamas representant till Malmö. Eftersom Hamas är en terrororganisation enligt EU, så stoppades dock hans inresa.

Vid deras tidigare anti-israeliska demonstrationer har man viftat med palestinska flaggor och skyltar med texten "Israel-mördare". Den israeliska flaggan har skändats med hakkors. På bildplakat har Israels agerande liknats vid nazisternas systematiska mördande av sex miljoner judar under andra världskriget.

“Sverige och hela världen måste fördöma Israel”, säger Said Mohammed från Palestinska Föreningen i Malmö.

Hamas har medvetet genom sina raketbeskjutningar tvingat Israel att agera. Genom att sedan cyniskt använda barn och civilbefolkningen som sköldar räknar man kallt med att få omvärldens sympati och underblåsa judehatet! 

Det är beklagligt att Svenska Kyrkan blir en bricka i terroristernas inhumana och djävulska strategi - att med alla medel utplåna Israel!

(Bilden är tagen utanför S:t Petri kyrka i Malmö den 8/1)

Etiketter: ,


Pusha