Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

lördag, november 30, 2013

”Misslyckandet kommer att få katastrofala följder”

I tidskriften NEO kan man läsa en MYCKET INTRESSANT intervju med Niall Ferguson, som onekligen ger kalla kårar! Tyvärr överdriver han inte! Om inte den landsförädiska massinvandringen och islamiseringen omgående stoppas, kommer Sverige inom en snar framtid ha förvandlats till ett Nordens Libanon, med permanenta etniska och religiösa konflikter, ett samhälle präglat av våld, självmordsbombare och allmänt kaos.

Intervjun i NEO inleds med följande ingress:
"När Niall Ferguson besökte Almedalen i somras berättade medierna efteråt att han hyllat den svenska ekonomin. I samtal med Neo ger han en annan bild av Sveriges och Europas framtid. Sverige kan inte längre försvara sig militärt. Vi håller på att skapa en permanent klass av människor som aldrig kommer att kunna försörja sig. Städerna hotar att explodera i våld. Och alldeles för få vågar prata om problemen. Möt en av världens främsta intellektuella som själv lämnat Europa.
av Paulina Neuding"

Med sådana artiklar är en prenumeration på NEO nästan nödvändig! En bra julklapp! Endast 395 kr för ett helt år!

Etiketter: ,


Pusha

tisdag, november 26, 2013

Obekymrat motstånd mot islam utanför Europa

Tobbes Medieblogg finner jag ovanstående intressanta rubrik och finner bl.a. nedanstående videoinslag.
Tobias skriver "På Tahiti, i franska Polynesien, resulterade planer på byggandet av en moské till att människor för två veckor sedan gick man ur huse för att, under glada och karnevalsliknande former, protestera. Och varför skulle dessa glada människor på en ö i Stilla Havet låta islam få fotfäste?"

Uppmuntrande att se att det finns platser på jorden där man inte förblindas av PK-skygglappar, utan där man vågar stå upp för friheten och göra motstånd mot en alltmer offensiv och aggressiv totalitär religion som invaderar land efter land.



Ett stort tack till Tobias för hans utmärkta blogg och hans översättningar, som gör filmerna tillgängliga för en bredare publik.


Pusha

"Fred i vår tid"

Historien upprepar sig! Irans ekonomi är i gungning efter sanktionerna. Kort sagt, har sanktioner tvingat Iran att prata med västmakterna! Även Obama-administrationen, som ursprungligen motsatte sig sanktioner, medger att de ekonomiska påtryckningarna har haft önskad effekt.

En uppgörelse har nu träffats med de extrema mullorna angående deras kärnvapenprogram. Allt tyder på att det är en mycket dålig affär för demokratierna och för freden!
Chamberlains kända uttalande om "fred i vår tid" efter hemkomsten från München visade sig emellertid vara endast en from förhoppning. Han menade att avtalet hade "blidkat" diktaturen och därmed garanterat freden.
Uppgörelsen måste tolkas som en eftergiftspolitik mot Iran och deras totalitära ideologi och deras hänsynslösa terror.

Obama och Kerry verkar naivt tro att man kan lita på Iran. Iran har terroriserar väst i över 30 år. Ingenting har förändrats. Uppgörelsen innebär att Iran får möjlighet att framställa kärnvapen.
Istället för eftergiftspolitiken á la Chamberlain, borde man istället skärpa sanktionerna mot Iran, tills regimen helt ger upp sitt kärnvapenprogram.

Västmakterna behöver nu män som Winston Churchill! Hans kommentar till  Münchenöverenskommelsen i The Times den 7 november 1938 var klarsynt:
"Britain and France had to choose between war and dishonour. They chose dishonour. They will have war."

Mer fakta om uppgörelsen finner du på Secure America Now! De bevakar löpande världshändelser som ofta förtigs eller förvanskas i PK-media.


Etiketter: ,


Pusha

söndag, november 24, 2013

Génération Identitaire - militant ungdomsrörelse

Etiketter: ,


Pusha