Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

måndag, april 04, 2011

PK-logik: Judarna bar skulden för Kristallnatten

Herschel Grynszpan, polsk jude trängde den 7 november 1938 in på tyska ambassaden i Paris och sköt den biträdande diplomaten Ernst vom Rath. Nationalsocialisterna gjorde mordet till motiv för att ett par dagar senare föröva Kristallnatten.

När det gäller muslimer behövs det dock inte något mord för att motivera våldsdåd! För PK-pressen räcker det ”med att en koran har bränts på andra sidan jordklotet” för att man ska ha förståelse för deras mord på oskyldiga människor. Enligt den politiskt korrekta logiken borde således judarna bära skulden för Kristallnatten.

Skulle kristna reagera på samma sätt som anhängarna till ”fredens religion”, så skulle förmodligen de hundratals eller tusentals biblar som har bränts bara i samband med den senaste tidens attentat mot kyrkor och kristna i bl.a. Irak, Etiopien, Indonesien, Nigeria och Egypten ha motiverat omfattande hämndaktioner. Med all säkerhet skulle dock inte gammelpressen haft någon förståelse för hämndmotiven.

Det är ju alltid muslimerna som det är synd om. De känner sig ju ständigt kränkta. Att de då regelbundet bränner biblar och kyrkor måste vi lära oss att förstå. Terrorattentat och massakrer på oskyldiga är enligt PK-etablissemanget logik, något som alltid har ett rimligt motiv – om de begås i islams namn!

Ett litet axplock av den senaste tidens attentat mot kristna där många biblar med all säkerhet har gått upp i rök:

Islamistisk mobb bränner kyrka och mördar tio kopter

Blodig attack mot kyrka i Egypten

Kyrkor attackerade och nedbrända i Etiopien

Mobb brände ner kyrkor i Indonesien

Massaker i katedralen i Bagdad

Kristna sköts ihjäl utanför kyrka i Pakistan

Attentat mot kyrkor i Nigeria

För den som vill veta om hur ”fredens religion” behandlar oliktänkande:

Islam förföljer oliktänkande

Etiketter: ,


Pusha