Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

lördag, september 18, 2010

Rösta för friheten!!!

Alla som vill försvara friheten och demokratin bör rösta på SD i riksdagsvalet! Även om man inte delar Sverigedemokraternas partiprogram i stort, så är deras närvaro i riksdagen avgörande för att det borgerliga ska föra en ansvarsfull flykting- och invandringspolitik, liknande den som de borgerliga partierna för i Danmark.

Det är naturligtvis väldigt bra om sverigedemokraterna blir vågmästare i riksdagen. Då kommer förhoppningsvis massinvandringen och islamiseringen att kunna bromsas. En helt avgörande framtidsfråga! Annars kommer balkaniseringen att fortsätta. Rosengårdskravallerna kommer att spridas och eskalera. Det lågintensiva inbördeskriget är inte långt borta.

Läs gärna ” Sverigedemokraterna enda hoppet! på tankesmedjan Feminix. Det är skrivet av en av dem som har inblick i den verklighet som politikerna och massmedia gör allt för att dölja. Som vi har sett de senaste veckorna drar sig inte etablissemanget för att tillgripa censur och andra antidemokratiska metoder för att tysta ner de som vill föra fram fakta. De ger också sitt tysta medgivande till de SA-liknande vänsterfascister som med hot och våld tystar oliktänkande.

Om folk i gemen hade varit informerade om fakta rörande svensk invandringspolitik och dess konsekvenser, hade SD förmodligen haft uppåt 20 – 30% av rösterna. Imorgon får vi vara nöjda om de får mellan 5 och 10%. Det viktigast är att de blir vågmästare. Därför är det synnerligen viktigt att de borgerliga inte får egen majoritet. Liberala frihetsvänner bör därför rösta på SD!

Se SD:s valfilmer om inte PK-etablissemanget eller rödfascisterna har lyckats tysta dem även på Internet: www.sverigedemokraterna.se

Etiketter:


Pusha