Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

onsdag, augusti 12, 2009

Mystiska bränder förbryllar polisen??????

"Bilbränderna ökar kraftigt i Malmö, visar statistik från Räddningstjänsten Syd. På två år har anmälningarna ökat med 261 procent, och av de 130 bilbränder som rasat i Malmö hittills i år är samtliga ouppklarade", skriver Metro.

Polisledningen tycks hellre framstå som ett gäng okunniga fånar än att tillstå att det finns mycket tydliga mönster:

"– Under året har det varit bilbränder runt om i staden, i alla stadsdelar. Det finns inget mönster och ingen logik, säger Lars-Håkan Lindholm."

"– Vi vet inte vilka de är eller vad de vill. Alltihop är väldigt mystiskt, säger Lars-Håkan Lindholm, informatör vid Malmö-polisen."


Kravet på att förtiga sanningen och vara politiskt korrekta är så viktigt för karriäristerna inom polisledningen, att de hellre framställer polisen som imbecilla klåpare än att tala om de uppenbara mönstren!

Kartan nedan skulle kunna hjälpa polisledningen att kravla sig upp ur PK-träsket och våga tala om de ytterst välbekanta mönstren som präglar islamiseringen av Europa!

I Frankrike är bilbrandsmönstren välbekanta för gemene man och även andra mönster kan skönjas:
"Inrikesdepartementet har förbjudit polisen att offentliggöra brottstatistiken för nätterna till den 13 och 14 juli, inklusive antalet fordon som sattes i brand."
“Ungefär 500 fordon sattes i brand natten mellan måndagen den 13:e och tisdagen den 14 juli, vilket är det värsta resultatet någonsin ..." (Nätverk mot politisk korrekthet)

Se även artikel i Sydsvenskan.

Etiketter:


Pusha