Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

fredag, februari 06, 2009

Massmedia – islamisternas vassaste vapen!

När några upprörda poliser under den intifadan i Rosengård, då islamisternas använde sina väl beprövade metoder; mordbränder, stenkastning, vandalisering, hot och våld, yttrar några olämpliga ord, får massmedia sin chans att bistå islamisterna. Man blåser upp några förflugna ord från några poliser som är utsatta för en oerhörd press och som med egna ögon kan erfara våldsverkarnas hat och fanatism.

Islamisterna har återigen krönt sina våldsdåd med en massmedial triumf. Istället för stå till svars för sina attacker mot liv och egendom i sitt krig mot vår demokrati och frihet, iklär man sig rollen som ”offer”! En utstuderad och väl beprövad strategi! För att lyckas med den räcker det inte med oljemiljarderna från oljekalifaten, man måste också ha nyttiga idioter och femtekolonnare till sin hjälp. I Sverige saknas ingendera! Inom massmedia, det politiska etablissemanget och den av staten finansierade ”kultureliten” finns en uppsjö av sådana som antingen medvetet eller naivt sluter upp bakom islamisterna.

Massmedia bagatelliserar eller förtiger regelmässigt islamisternas och vänsterfascisternas attacker mot våra fundamentala demokratiska rättigheter. I Malmö hotas och undertrycks systematiskt vår yttrande- och mötesfrihet av extremvänstern och islamisterna. De islamistiska krafterna sätter gränserna för det som får sägas i det offentliga rummet. Med våld och hot tystar de oliktänkande.

När ett hundratal malmöbor har samlats på Stortorget för ge stöd åt Israels rätt att existera, fördrivs de med stenkastning av en fanatisk och ytterst hotfull islamistmobb. Polisen står handfallna och gör inte mycket för att stoppa våldsverkarna och skydda vår rätt till fredliga sammankomster. De beordrar istället demokrativännerna att fly från platsen. Även om islamistmobben inte denna gång lyckas ikläda sig offerrollen så kan de triumferande konstatera att även naket våld också lönar sig!

Islamisternas offensiv i Malmö utgör ingen enstaka eller udda händelse utan är en del av den pågående islamiseringen av Europa! Islam har målmedvetet och hänsynslöst ända sedan Muhammed erövrat och krossat den ena högkulturen efter den andra. Med gemensamma krafter försökte de kristna försvara sina länder mot islams förödande krigsmaskin. Inte förrän på 1600-talet lyckades man till slut bryta islams månghundraåriga offensiv mot Europa. Men då hade större delen av de tidigare kristna områdena i Mellersta Östern och Nordafrika redan dukat under. Under korstågen lyckades de kristna för kortare tider befria de underkuvade kristna områdena. Men splittringen bland de kristna i Europa var stor och det var endast i Spanien som man lyckades fördriva de islamska ockupanterna.

 Även högkulterna i öster drabbades av den skoningslösa islamska erövringen. Den persiska kulturen dukade under och förvandlades så småningom till våra dagars barbariska shariastat där de som begår äktenskapsbrott stenas till döds och där t.o.m. barn piskas och hängs offentligt i lyftkranar. Stora delar av de hinduiska och buddhistiska kulturerna ockuperades och religionerna som predikade ickevåld utrotades och ersattes av den våldsmentalitet som idag präglar bl.a. Pakistan och Afghanistan. Även om det som idag är Indien har lyckats befria sig från de islamska ockupanterna så plågas landet av ständiga islamistiska attentat med hundratals offer – nu senast i Bombay.

Nu vädrar islamisterna åter morgonluft. Med oljemiljarderna i ryggen och en ny strategi räknar man med att islamisera Europa innefrån. Med hög nativitet, hot, upplopp, attentat, mission och propaganda kan man utan direkt militär intervention ta vid där den islamska invasionen stoppades vid Wiens portar 1683.

Islamiseringen fortskrider steg för steg. Ibland tar man i lite extra för att mjuka upp motståndet. Vid bombattentaten i Madrid och London visade man att man även utan reguljära arméer kan massmörda och lemlästa civilbefolkningen i Europas huvudstäder. Men huvudstrategin är de små stegens tyranni som inte väcker alltför stor uppmärksamhet och som inte skrämmer bort vänsterextremisterna som egentligen bekämpar västerlandets frihetliga ideal av andra skäl. Inte heller vill man väcka upp alla nyttiga idioter ur deras vanföreställningar och ur deras roll som islamistkramare.

Ett led i islamisternas välplanerade offensiv mot västerlandet kulturella och frihetliga värden är att rikta våldet och hoten mot konstnärer, konstinstitutioner, förläggare, författare, filmskapare och andra fritänkare som traditionellt har utgjort yttrandefrihetens främsta banerförare i västerlandet. Dessa grupper som oftast har varit de som har varnat för totalitarismen i alla dess former, ska skrämmas till tystnad! Etablerade massmedia tycks göra sitt bästa för att dölja terrorn och om det inte går så gör de sitt bästa för att förstärka myten om att terroristerna och attentatsmännen är utsatta ”offer”.

Att poliserna har yttrat sig som de har gjort är till skada för demokratin även om de förflugna orden både är förståeliga och mänskliga. Men genom den fadäsen har islamisterna och femtekolonnarna lyckats flytta fokus från sitt krig mot vårt samhälle. Istället kan de med hjälp av alla nyttiga idioter piska upp indignerade folkstormar mot polisen, som med all säkerhet kommer att stå än mer handfallen och passiv när terroristpöbeln attackerar oliktänkande och förhärjar vår stad.

 Sydsvenskan skriver: “För att återupprätta förtroendet för polisen krävs både glasklara regler och en ledning som i handling visar vad som gäller.”

Jag håller med! Se till att polisen stoppar islamistpöbelns härjningar och lagför ligisterna! Naturligtvis borde de som beviljats asyl i vårt land och som sedan angriper våra fundamentala samhällsinstitutioner, vår egendom, vår frihet och vår demokrati förverka sin asylrätt! Utvisa dem dit där hör hemma!

Etiketter: ,


Pusha