Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

söndag, november 30, 2008

Rödfascisterna härjar återigen på våra gator!

Återigen visar kommunisterna och de s.k. antirasisterna sin ideologiska släktskap med nationalsocialismen och fascismen. De är ju alla sprungna ur samma totalitära rötter. De hyllar den starka staten, de hatar demokratin, den fria kapitalismen och den allmänna yttrandefriheten.

De stjäl och förstör egendom. De kastar gatsten och stulna cyklar mot meningsmotståndare och poliser. De sticker bildäck i brand och skjuter raketer. Krossar skyltfönster och demolerar bilar. Vanliga människor som är ute på stadens gator för att fira skyltsöndag och första advent, får fly undan vänsterhuliganernas våld.

Naturligtvis skanderar huliganerna också ”övervåld” när polisen försöker hindra deras våldsdåd och härjningar. Massmedia gör naturligtvis allt för ta ligisterna i försvar genom att skylla på polisen och huvudsakligen låta sympatisörer till huliganerna komma till tals i spalterna.

Som vanligt tvår de ideologiska inspiratörerna sina händer, när ligisterna som de har hetsat och uppviglat, löper amok. Thisbe Stadler, Ung vänsters ordförande i Lund, en av de organisationer som är mest pådrivande när det gäller att kväva yttrandefriheten, hycklar och ljuger ogenerat när hon säger: ”Det här är en fredlig demonstration”.

Lögnen är som bekant ett väl berövat redskap för kommunisterna och något som Lenin uppmanade sina anhängare att använda för att nå sitt mål att krossa demokratin. Även om jag peronligen inte kan förstå hur man vill hylla den svenske krigarkungen och även om vissa av deltagarna i den nationalistiska marschen kan tänkas ha nationalsocialistiska sympatier så har även de rätt att framföra sina åsikter, eftersom yttrandefriheten är är en förutsättning för en demokrati!

Ung vänster och de andra vänsterextremisterna har mycket nära band till kommunismen och andra totalitära socialistiska riktningar. Genom sitt omfattande välorganiserade våld och sitt uttalade antidemokratiska budskap, är de ett betydligt allvarligare hot mot våra demokratiska rättigheter än den lilla grupp som vill hylla Karl XII. Om "nationalisterna" hade fått genomföra sitt tåg i fred så hade de förmodligen framstått som ganska patetiska. Nu framstår de snarare som martyrer och symboler för rätten att framföra obekväma åsikter!

Etiketter: , ,


Pusha