Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

söndag, oktober 26, 2008

Islamisterna som bl.a. mördade sex svenskar ska avrättas

Islamisterna som låg bakom bombattackerna som dödade 202 personer och lemlästade än fler på den hinduiska ön Bali ska avrättas. De flesta av de mördade och lemlästade var ungdomar från västvärlden, bl.a. sex svenskar. Mördarna har aldrig uttryckt någon ånger över sina handlingar. De hävdar att de bara dödade otrogna och att de gärna dör som martyrer för islam.

Enligt Koranen har de otrogna inte samma värde! "Guds ord" i Koranen om att utrota de otrogna till sista man, rättfärdigar säkert Amrozi (”den leende mördaren”) och hans anhängare till morden på de otrogna ungdomarna!
Koranen Sura 8:7 ”Än när Gud lovade eder den ena av de båda skarorna, att den skulle bliva eder, men Gud ville bekräfta sanningen med sina ord och utrota de otrogna till sista man”. (Se min blogg: Fler våldsuppmaningar i Koranen, som uppmuntrar islamisterna.)

Under den gångna veckan har det stora debattämnet i Danmark varit att muslimen som planerade att mörda tecknaren Kurt Westergaard inte kan utvisas. I svenska massmedia har den stora frågan knappast berörts, trots att det har varit en huvudnyhet i danska massmedia. Nu får han fortsätta och parasitera på det folk vars medborgare han planerade att mörda! Nu sitter han tryggt och förmodligen hånflinar han åt de nyttiga idioter som går hans ärenden när de stormar Sandholmslägret, där han lär bo.

Etiketter: ,


Pusha