Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

torsdag, september 18, 2008

European Social Forum - invaderar Malmö

En bättre värld, demokrati, jämlikhet! Visst är det lätt att sympatisera med tjusiga paroller som ESF omger sig med. Många välmenande idealister - engagerade och sympatiska människor - lockas in i detta obskyra nätverk som sprider antisemitism, totalitär socialism och islamism.

Mönstret och taktiken är den klassiska för de totalitära krafterna. Resultatet likaså!
Den ryska revolutionen basunerade fred, jord, frihet och bröd, men orsakade krig, berövade bönderna deras jord, massmördade oliktänkande och förorsakade decennier av svält.

Den islamska revolutionen i Iran 1979, som genomfördes med stöd av en aningslös vänster, utlovade demokrati men slutade i blodbad på alla oliktänkande, särskilt på de vänstermänniskor som hade varit de närmaste allierade för att krossa modernismen och shahens försök att frigöra kvinnorna från islams bojor.

De antikoloniala ledare som samlades i Bandung 1955, skanderade högtidligt rättvisa, frihet och ekonomisk utveckling. Det första de sedan gjorde var att avskaffa den rättvisa och rättssäkerhet som kolonialmakterna eventuellt hade lyckats införa, förfölja, fängsla eller mörda sina meningsmotståndare och kasta in sina länder i totalt ekonomiskt kaos, där produktion och levnadsstandard rasade spikrakt neråt.

Ett tydligt och aktuellt exempel är Mugabes Zimbabwe. Ett land som tidigare kan beskrivas som Afrikas kornbod. Där har man nu massvält! Mugabes tjusiga paroller förbyttes i sin motsats. Den högtidligt deklarerade antirasismen blev istället en skoningslös förföljelse av de vita. Deras hem och egendom beslagtogs, de socialistiska stormtrupperna misshandlade och mördade vita efter behag. Förföljelsen riktade sig även mot oliktänkande afrikaner.

Med en inflation på 11 miljoner procent har Mugabe förmodligen lyckats utmärka sin socialism med ett rekord. Annars utgör Zimbabwe bara ett typexempel på vad antiliberala och socialistiska rörelser alltid åstadkommer! Alla deras tjusiga paroller omvandlas nästan undantagslöst till sin motsats!

Att många idealistiska ungdomar lockas av de vackra orden är väl både naturligt ofrånkomligt, men det är skrämmande att det politiska etablissemanget och Malmö stad backar upp denna antidemokratiska rekryteringsmaskin både moraliskt och ekonomiskt!

Malmöbornas skattemiljoner ska inte användas för att stödja extremvänsterns och islamisternas försåtliga rekryteringsjippon!

Bloggen Every Kinda People kommenterar "Bisarr konpirationsfestival i Malmö".

PS!
Mer skattefinansierad galenskap: Demonstration mot Aimpoint (olaga intrång).

Etiketter: , ,


Pusha