Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

måndag, augusti 11, 2008

Israelhat och islamisering!

Mats Skogkär, en av fåtaliga liberala skribenter på Sydsvenskans ledarsida, (en ledarsida som annars synes vara starkt influerad av socialistiskt tänkande), har idag en mycket avslöjande och läsvärd artikel med rubriken Begränsad brödrakärlek.

Det är tydligt att arabstaternas ”solidaritet” med det palestinska folket endast är lömsk taktik. De rika arabstaterna har inget intresse att hjälpa palestinierna till ett bättre liv och en tryggad framtid. Istället utnyttjas palestinierna cyniskt för att främja hatet mot Israel, i islamisternas strävan att förinta den israeliska demokratin. Att man sedan dessutom kan exportera frustrerade ”flyktingar” som brinner av hat mot USA och Israel, till de västliga demokratierna gynnar också deras långsiktiga mål: Ett muslimskt Europa – ett Eurabia!

I sin skrämmande realistiska roman La Tentation de la défaite (Nederlagets lockelse) beskriver Antoine Vitkine vad som väntar oss. Bruce Bawers visar i sin faktaspäckade bok While Europe Slept: How Radical Islam is Destroying the West from Within, hur snabbt vi närmar oss den europeiska demokratins undergång.

Socialistiska extremister som också har som mål att tillintetgöra västerlandets kultur och demokrati, gör gemensam sak med de totalitära islamistiska krafterna. Dessa femtekolonnare verkar, under humanismens täckmantel, för att föra in så många islamister som möjligt i Europa.

I sitt hat mot USA, Israel och demokratin, är vänsterextremisterna beredda att liera sig med Hin håle! Till sin hjälp har de en uppsjö av ”nyttiga idioter”, idealister som aningslöst hjälper till att gräva både demokratins och sina egna gravar.

Etiketter: ,


Pusha