Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

måndag, juni 16, 2008

Än finns det hopp!

Sverigedemokraterna har för första gången nått över fyraprocentsspärren i en Sifomätning. Vi får hoppas att partiledaren Jimmie Åkesson får rätt när han säger:
”Det är oerhört viktigt psykologiskt och mätningen befäster vår position som ett parti som närmar oss riksdagen. Många osäkra väljare känner nog att vi är mer trovärdiga nu”.

Om SD får en vågmästarroll i riksdagen, finns det hopp om att vi kan få ett lika regeringsdugligt alternativ som i Danmark, där danskt folkeparti har ett visst inflytande. Förutom en ansvarsfull invandringspolitik har de också mindre arbetslöshet och betydligt bättre löner.

För förmodligen speglar Åkesson verkligheten när han inte kunde ”nämna ett enda samhällsproblem som han inte anser har med invandringen att göra.”
Mångmiljardbidragen och mångmiljardkostnaderna som massinvandringen orsakar, påverkar naturligtvis alla samhällssektorer, från försvar till teaterns kulturbidrag! Således kan SD förhoppningsvis också bidra till att rädda det som återstår av det svenska försvaret.

”Dags för riksdagspartierna att vakna ur mellanvalsslummern och ge tydligare besked”, skriver Sydsvenskans ledare idag. Ja, de bör inse att det är hög tid att göra något för att stoppa massinvandringen av element som föraktar vår västerländska demokrati och hotar våra individuella fri- och rättigheter!

Visserligen är SD inget liberalt parti, men när det gäller den absolut viktigaste framtidsfrågan för oss, våra barn och barnbarn, så är de nu det enda parti som på allvar är beredda att förhindra att Sverige på sikt förvandlas till ett nytt Bosnien eller ett nytt Libanon.

Om SD dessutom plockar röster från vänsterblocket och miljöpartiet, så lär knappast Sverige bli ett sämre land att leva i. Visserligen måste vi liberaler och EU-vänner, inse att vi får en rejäl dos EU-fientlighet, när vi endast av en orsak röstar på SD; deras realistiska syn på massinvandringen och islamiseringshotet!

Sydsvenskans ledarsida försöker förvrida saklig kritik mot massinvandringen, genom att stämpla den som ”främlingsfientlig”. Det är en smutsig och sliten retorik, som har föga med verkligheten att skaffa! Det handlar inte om hudfärg eller födelseland! Det finns stora grupper av invandrare som välkomnas och respekteras av svenskarna. Invandrare som respekterar våra lagar, vår kultur och våra demokratiska fri- och rättigheter.

Att folk inte är beredda att försörja invandrare som föraktar, hotar och våldför sig på våra lagar, vår egendom och våra liv, är inte ett utslag av främlingsfientlighet! Det är sunt förnuft!

Etiketter: , ,


Pusha