Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

onsdag, april 09, 2008

Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna

DN, den politiska korrekthetens främsta språkrör, som dagligen under falsk flagg (liberal) främst sprider socialistisk ideologi och maktelitens postulat, har häpnadsväckande nog publicerat en artikel som framför kritik mot verklighetsförvanskningen kring massinvandringen!

Att författaren, Gunnar Sandelin, dessutom är, journalist, socionom och tidigare pressombudsman på Bris gör det naturligtvis än mer häpnadsväckande, och vi kan hoppas att det också kan utgöra början på ett trendbrott, när han skriver:

”Journalister har ett ansvar, och ibland ett direkt uppdrag, att belysa samhällsfrågor ur ett allsidigt perspektiv. Detta ansvar har min yrkeskår grundligt svikit. I flyktingfrågan har en nästan total enögdhet rått under alla år. Vi har inte redovisat obehagliga fakta och debatterat vart Sveriges upp- och nedvända asylpolitik kan leda. Istället har vi fått en nationell mörkläggning som upprätthålls av ideologiska skäl, där verkligheten få maka på sig för den idealiserade självbilden och den fejkade toleransen.”

Kanske kan det i framtiden bli möjligt vår största framtidsfråga kan börja diskuteras sakligt? Det är i så fall en omvändelse under galgen. De politiska lösningar som hade varit möjliga att genomföra om massinvandringen hade kunnat diskuteras öppet tidigare, är nu redan passerade. Nu har vi redan nått en punkt där motsättningarna knappast går att lösa utan allvarliga konflikter, i värsta fall av samma art som ledde till inbördeskriget i Libanon.

De antidemokratiska och antivästliga grupperna kommer inte frivilligt att lämna ifrån sig sina privilegier och drömmar om ett islamskt Sverige. Om de inte längre kan räkna med att makthavarna lydigt tillmötesgår deras önskemål kommer de att använda våld att uppnå sina mål. Detta har de både tydligt deklarerat och visat både i vår samtid och genom historien.

Läs hela artikeln här!

Etiketter: ,


Pusha