Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

tisdag, januari 22, 2008

Islamfascisterna Hamas är de skyldiga!

Under Andra världskriget drabbades den tyska civilbefolkningen av svåra lidanden. Det allierade bombflyget drabbade urskillningslöst! För de allierade demokratierna gällde det att vinna eller försvinna! Det var krig, och som i alla krig, så fick hela befolkningen i Tyskland ta ansvar för den nationalsocialistiska regeringens anfallskrig.

När det demokratiska Israel försvarar sig mot raketanfallen, som den islamfascistiska regeringen i Gaza är ansvariga för, så drabbas naturligtvis även civilbefolkningen av lidande (även den israeliska!).

Precis som befolkningar i alla tider har fått ta konsekvenserna för de regeringar som styrt dem, så drabbas nu befolkningen i Gaza av konsekvenserna av islamfascisternas krigspolitik. Den israeliska regeringen har gjort klart att när Hamas stoppar raketbeskjutningen mot Israel, så hävs blockaden.

Istället för att Hamas, den islamfascistiska regeringen, får ta ansvaret för sitt anfallskrig och följderna av sin hatiska ideologi, så försöker vänstermedia* i allians med islamisterna skulbelägga Israel!

I Sydsvenskan (22/1) kan vi läsa:
”Men på Gazaremsan skyller folket inte på Hamas utan på Israel, USA och EU.”
Det kan tyckas märkligt att befolkningen riktar sitt hat mot de länder som står för större delen av biståndet till dem, medan de fortsätter att hylla islamisterna som orsakar allt lidande. Men den islamfascistiska tron är inte känd för sitt logiska tänkande.

Det är dags att inse att varje eftergift till den totalitära islamfascismen, betraktas av dem som ett svaghetstecken, som sporrar dem till ytterligare våldsdåd. EU och övriga demokratier måste sluta att göda islamfascisterna med biståndspengar! Precis som kampen mot nazismen orsakade humanitära lidande, så kan försvaret mot islamfascismen inte föras utan att civila drabbas, även om Israel idag gör allt för att undvika att oskyldiga drabbas! Men vad är alternativet? Total underkastelse?

*(T.ex. med rubriker som "Israels stryptag mörklägger Gaza", i Sysvenskan den 21/1)

Etiketter: , ,


Pusha