Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

torsdag, januari 17, 2008

All heder åt Vellingeborna som säger nej!

Massinvandringen har skapat våldsamma problem på många håll. Sverige tillhör de länder i Europa som tar emot ojämförligt flest flyktingar per capita, och en aldrig sinande ström av anhöriga. Visst finns det några miljarder människor som enligt våra normer har det svårt och som lever i mer eller mindre totalitära stater. Men kan vi ta hit dem alla?

Vellingeborna har all heder av att se realistiskt på världen. Sverige har inte råd med en fortsatt massinvandring. Allra helst inte när ”flyktingarna” ser det som sin uppgift att tvinga oss att acceptera de totalitära seder och bruk, som format de samhällen de säger sig flytt från.

Europa måste värna sina grundläggande fri- och rättigheter. Vi kan ge asyl till dem som hotas för att de kämpar för friheten, men det finns knappast plats för alla de miljarder människor som endast har det materiellt sämre. Det finns definitivt inte plats för dem som hatar vår frihet och vår kultur, och inte heller för dem som ägnar sig åt rån, grovt våld och mordbrand! När vi har utvisat de senare lär det finnas plats för förföljda demokratikämpar och andra förtryckta som bejakar vår västerländska frihet.

Malmö är på väg mot en katastrof och redan finns det många tecken på en alltmer våldsam framtid. Då kan det vara bra att ha en fredad zon att fly till, även för nätverksbyggarna.

Asylsökande 2001 till 2003 per 1000 invånare - EU-länderna samt Norge. (Källa SCB)

Etiketter:


Pusha