Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

tisdag, juni 10, 2008

Etablissemangets springpojke förvränger verkligheten!

kultursidan i dagens Sydsvenska, förvränger en av etablissemangets springpojkar åter igen verkligheten. Han framställer de trevande försöken att försvara individens frihet mot den islamistiska totalitarismen som ”nationalistisk uteslutningspolitik”.

Att Europa efter flera blodiga massmord, bl.a. i Madrid och London, mord på homosexuella och konstnärer, bl.a. Pim Fortuyn och Theo van Gogh, och hätska angrepp och mordhot mot dem som vågar hävda de europeiska frihetsidealen, nu börjar inse att friheten måste försvaras, är inte ett utslag av nationalism!

Läs Bruce Bawers synnerligen angelägna bok While Europe Slept: How Radical Islam is Destroying the West from Within. En bok som beskriver hur Europa håller på att förvandlas till ett muslimskt Eurabien. Beställ den här (108 kr)!

Det är hög tid att vi värnar friheten och den individuella mångfalden i Europa mot den inskränkta och intoleranta islamismen! Det är då också hög tid att avslöja ”femtekolonnarna” och de ”nyttiga idioterna” i totalitarismens tjänst.

Läs den nu innan det är för sent!!!

Etiketter: ,


Pusha