Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

fredag, augusti 08, 2008

Danmark realistiska invandringspolitik förhindrar trafficking!

Danmarks verklighetsbaserade invandringspolitik, har ett brett folkligt stöd. Till skillnad från i Danmark fortsätter det svenska etablissemanget och dess bidragsfinansierade partier att driva sina ”-ismer”, utan hänsyn till dess katastrofala följder för landet.

Erik Svenning framstår som en av maktens mest tjänstvilliga springpojkar, när han i Sydsvenskan spyr ut sitt förakt över vårt broderfolk:
”Ju djupare Danmark sjunker i främlingshat desto öppnare stad blir Malmö.”

Hans infama lögn och hans totala brist på verklighetsförankring grundas förmodligen på blind idealism, styrkt av den krassa penningen. Det får mig osökt att tänka på en annan Eric Svenning, som förblindad av sin idealism bar ett stort ansvar för att Malmös historiska kulturkvarter utplånades och ersattes med socialingenjörernas själlösa betonglådor. Det var då grunden lades till det ”öppna” Malmö, där mordbränder, rån och bidragsberoende har nått nivåer som ingen skulle kunna drömma om, ens i sina värsta mardrömmar. Naturligtvis var det också då många som skodde sig på de utopiska idealen. Eric Svenning tycktes dock ha insett vilka oreparabla skador han orsakat och förmodas ha begått självmord 1974, då han hittades död i kanalen.

Danmark försöker, med sin regel om att danskar bara får gifta sig med utomeuropéer över 24 år, förhindra vår mest omfattande trafficking! I vissa stora och snabbt växande invandrargrupper är kvinnorna en ren handelsvara. Genom tvångsgifte kan släkten successivt flytta till Europa utan några andra giltiga asylskäl. Naturligtvis rör det sig ofta om stora ”hemgifter” för att få förmånen att få komma till ett Europa som flödar av bidrag. Förutom ett livslångt sexslaveri medför den omfattande äktenskapshandeln, som ofta sker inom släkten, att ärftliga sjukdomar drastiskt ökar. Något som belastar vår redan ansträngda sjukvård. Ett faktum som naturligtvis också förtigs i media.

Ju längre den lilla kulturklicken sjunker i sitt tydliga förakt för vanliga människors verklighet och befogade oro, ju bättre går det för Sverigedemokraterna, som trots allt inte krumbuktar sig för silverpenningar! Att försvara människors frihet och förhindra cynisk människohandel är inte främlingshat!

Etiketter: ,


Pusha