Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

tisdag, september 16, 2008

Die dumme Schweden!

Verkligheten överträffar dikten. Uttrycket Die dumme Schweden blir verkligen förståeligt när man läser dagens tidning. DO kräver nu att idrottsföreningen ska betala 200 000 kronor i skadestånd till två muslimska kvinnor som påstår sig vara diskriminerade.

Jag har tidigare skrivit om hur den lukrativa diskrimineringsindustrin växer sig allt större. Svenskarna ska skinnas in på bara kroppen. Inte nog med att svenskarna själva tvingas finansiera invasionen av krafter som tycks ha som mål att tillintetgöra vår kultur och vår frihet. De nöjer sig inte heller att med att svenskarna betalar deras uppehälle, sjukvård, utbildning, semesterresor, import av släktingar, … osv. Det handlar även om att förhåna och förnedra de otrogna!

Till sin hjälp har de en stab av välavlönade tjänstemän som lever gott på att utplundra och jaga de svenska skattebetalarna.

Naturligtvis ska inte människor diskrimineras utifrån sin tro om de i övrigt sköter sitt arbete, efter de vedertagna normer som gäller. Men det har aldrig varit fritt fram att klä sig som man vill på svenska arbetsplatser! Rastafarimössor med cannabisblad lär inte accepteras, även om det är symboler i en väletablerad religion. Inte heller accepteras många andra uttryck för ideologi och religion. Hakkorset är ju en uråldrig religiös symbol, men ve den som bär den. De lär knappast räkna med 100 000-tals kronor i skadestånd när arbetsgivaren ifrågasätter deras rätt att bära den på arbetsplatsen.

För de svenska skattebetalarna och den svenska kulturen är det lika illa om det bara tillhör spelets regler eller om hon verkligen menar det, när ”offret” säger:
– Vi strävar inte efter att få skadestånd utan vill att närmsta chefen lär sig en läxa och accepterar kvinnor med slöja, säger Suheila Zaarcurash.

Etiketter:


Pusha