Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

torsdag, september 18, 2008

Rasistvåldet som media försöker tona ner!

Det finns ett utbrett rasistiskt våld i Sverige! Det riktas framförallt mot etniska svenskar! Ibland händer det dock att brutaliteten och våldet är av den arten så att det ändå kommer fram i något massmedia.

Det mycket brutala rasistiska överfallet i Södertälje i förra veckan, uppmärksammades åtminstone i Aftonbladet och i något nyhetsinslag i TV. Om det hade varit invandrare som hade utsatts för samma brutala våld så hade vi kunnat räkna med fördömande från statsråd, riksdagsledamöter, biskopar, fackföreningar o.dyl. Ledarsidorna hade varit fulla av upprörda kommentarer, debattprogram i TV hade tagit upp det inträffade och journalistkåren hade sett till att tidningarna skrev om händelsen i veckor.

Nu lär ovanstående politiskt korrekta etablissemang göra allt för att tona ner, bortförklara eller förtiga rasistöverfallet. Därför är det viktigt att vi, som anser att sanningen och fakta är fundamentala hörnstenar i det demokratiska samhället, ser till att storebrors försök att manipulera verkligheten inte lyckas fullt ut.

Därför vill jag påminna om det brutala rasistdådet i Södertälje. Jag citerar bloggen Every Kinda People:s redogörelse:

”En ung kvinna i Södertälje blev först kallad ”svennehora” och sedan överfallen, nerslagen och brutalt misshandlad av 20-25 svartklädda invandrarkillar. Bl a lyfte en av dem upp kvinnans huvud och en annan sparkade henne i ansiktet samt hoppade på hennes bröstkorg medan gänget stod bredvid och skrattade. Allt för att hon på skymfordet ”svennehora” dristat sig till att be dem ”hålla käften.” Invandrargänget vräkte även kvinnans pojkvän och hennes väninna över ett staket för att de inte skulle försöka förhindra misshandeln.Sex svenska killar, som blev vittne till den upprörande misshandeln, beslöt att ingripa trots den risk de därigenom utsatte sig själva för. De misshandlades mycket riktigt bl a med knogjärn av invandrargänget. Svenskarna blev så illa misshandlade att de fick uppsöka akuten bl a för spräckta trumhinnor, igenmurade ögon och knäckta revben. Några av dem fick sys. En av svenskarna sade till Aftonbladet ”Jag vågar inte tänka på vad som hänt om dom fått ner mig.””

I Aftonbladet kan du läsa om hur Anna, 21, slogs medvetslös av ett 20-tal svartklädda, beväpnade unga män.

Etiketter: ,


Pusha