Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

tisdag, oktober 21, 2008

Rödfascismens fula trynen!

Vänsterpartiet är fast förankrat i den totalitära socialistiska ideologin. De fortsätter ogenerat att hylla och använda de metoder som nationalsocialister och kommunister alltid har använt i sin kamp mot demokratin och yttrandefriheten.

De lierar sig med gärna med islamistiska krafter vars främsta mål tycks vara att tillintetgöra den västerländska demokratin. Babak Rahimi som tidigare var chefredaktör för den skandalomsusade tidskriften Mana, var en av dem som deltog i de våldsamma attackerna mot yttrandefriheten. Hans argument för att eliminera våra demokratiska rättigheter får Stalin och Hitler att framstå som tämligen välformulerade i sin argumentation mot demokratin. För Rahimi är det enkelt att avskaffa yttrandefriheten:
”De är kräk som ljuger*. Man kan inte diskutera med dem, säger Rahimi”, enligt Sydsvenskan.

*(Läs Fejken som lurade Kultursverige, där framgår att Rahimi publicerade en påhittad skribent, förfalskade intervjuer och medvetet förde sina läsare bakom ljuset. Ledamöter i kulturrådets referensgrupp fann också att Mana var behäftad med ”antidemokratiska, antisemitiska och intoleranta, på gränsen till rasistiska toner och undertoner”.)

Mats Skogkär, en av de få skribenter på Sydsvenskan som konsekvent och insiktsfullt försvarar de demokratiska samhällsidealen, skriver:
”Grundlagen ger alla i Sverige en absolut åsiktsfrihet och en vidsträckt yttrandefrihet. Det tycker vänsterpartiet inte om. Därför har vänsterpartiet kommit fram till att grundlagens fri- och rättigheter inte omfattar personer med åsikter som vänsterpartiet starkt ogillar. Just nu gäller det Sverigedemokraterna.”

Tre vänsterpartister som öppet uppmuntrar eller deltar i det fascistoida åsiktsförtrycket:
Anneli Philipson , kommunalråd i Malmö.
Vilmer Andersen , regionfullmäktige i Skåne.
Ann-Sofie Jakobsson, tekniska nämnden i Malmö och en av de aktiva huliganerna på Södergatan.

De socialdemokrater, konservativa och liberaler som vill försvara demokratin, bör överväga att rösta på Sverigedemokraterna i nästa riksdagsval. Även om man inte delar deras åsikter så kommer deras inträde i riksdagen att var en välbehövlig motvikt till de vänsterextrema och islamistiska krafterna! I kommunalvalet är naturligtvis Skånepartiet ett bra alternativ!

PS. Uttrycket ”fula trynen” är naturligtvis en metafor som inte ska kopplas till deras utseende.
Man kan fråga sig om de i konsekvensens namn tycker att det är OK, att sådana som inte gillar deras åsikter använder samma metoder som de själva uppmuntrar; mötesstörning, hot, fysiska attacker som äggkastning o.dyl. Kanske skulle det vara lärorikt för dem att utsättas för samma behandling som de själva uppmuntrar?

Etiketter:


Pusha