Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

tisdag, december 30, 2008

Det islamistiska mördarbandet firar massmediala triumfer

Hamas - det islamistiska mördarbandet firar massmediala triumfer. Med hjälp av sina vapendragare och alla nyttiga idioter lyckas man dupera opinionen. Hamas utnyttjar medvetet och hänsynslöst barn för att nå sina syften. Man är väl medveten om hur man ska manipulera opinionen i väst och man skyr inga medel för att utplåna Israel – demokratins utpost!

Matematiken är enkel; ju fler döda barn som man kan visa upp i TV-kanalerna desto hårdare blir trycket mot Israel och desto mera biståndspengar väller det in till det islamistiska styret. Alla militära installationer placeras så att civilbefolkningen oundvikligen skadas om de angrips. 

Hamas har lärt av sina islamistiska bröder i Libanon – Hizbollah som framgångsrikt använde döda barn som mobila rekvisita i sin propaganda. Om inte tillräckligt många dödade eller skadade barn kan visas upp för massmedia efter en israelisk flygattack, kan vi vara övertygade om att islamisterna inte drar sig för att själva leverera offren. (se YouTube).


Erixon sammanfattar väl islamisternas djävulska taktik:
”Att våldet aldrig tar slut beror på att palestinierna anser att våld gynnar deras sak. Annars skulle man naturligtvis inte ta till det. Och de har ju rätt: så fort palestinier tillgriper vedervärdigt våld så får man omedelbart västvärldens okritiska sympatier och miljardregnet i bistånd ökar. Ju mer våld palestinierna tar till, desto starkare stöd och mer pengar får de.”

Nota bene: När de allierade krossade de tyska nazisterna under andra världskriget dödades många oskyldiga barn när de tyska städerna utsattes för bombräder. Krig är avskyvärt men demokratierna har inget val. De måste försvara sig när de angrips!!!

Etiketter: ,


Pusha