Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

onsdag, maj 13, 2009

Rödfascisterna attackerar åter demokratin

När Sverigedemokraterna inför valet till EU-parlamentet försökte ha ett torgmöte vid Gustav Adolfs torg i Malmö var som vanligt rödfascisterna på plats för att undertrycka yttrandefriheten. Yttrandefriheten utgör en grundsten för en fungerande demokrati.

Sverigedemokraterna protesterar mot att polisen inte förhindrade mötesstörningen. Det värsta är dock att massmedia tycks försöka mörka händelsen. Antingen förtiger de eller så blir det en liten notis om detta allvarliga angrepp mot våra demokratiska rättigheter.

Det är skrämmande hur partiskt och vänsterdominerat massmedia är. Om motsvarande angrepp hade riktats mot något socialistiskt parti så hade det varit huvudnyhet i alla dagstidningar och i alla TV-kanaler. Ledarsidor och extrainsatta debattprogram hade indignerat tagit upp hoten mot yttrandefriheten och demokratin. Nu gör mainstreammedia istället allt för att förtiga eller tona ner rödfascisternas antidemokratiska attacker.

Vi som värnar demokratin och friheten bör naturligtvis RÖSTA PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA! Detta oberoende om vi sympatiserar med deras program eller inte. En röst på Sverigedemokraterna är en röst för demokratin och en röst mot rödfascismen och massmedias manipulationer.

Etiketter: ,


Pusha