Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

fredag, maj 08, 2009

Islamiseringen hotar vår framtid!

På senare tid har jag inte skrivit i min blogg. Ibland måste jag försöka koppla bort livets mörka realiteter. Det innebär inte att vi kan ge upp. Lyckligtvis finns det allt fler som börjar inse faran av det hot som islamiseringen av Europa utgör. På nätet finns det en mängd frihetsvänner som vågar se sanningen i vitögat och som oförskräckt står upp för Västerlandets frihetliga ideal.
Tyvärr så utgör de dock en alltför liten motvikt mot mainstreammedia som fortfarande nästan undantagslöst gör allt för att vi inte ska bli varse de reella faror som hotar vår frihet, vår kultur och våra kommande generationers framtid.

Kravallerna, mordbränderna och stenkastningen i Rosengård framställs i massmedia som ett isolerat specialproblem för Malmö och som beror på att det eventuellt saknas en fritidsgård. Att problemen som finns i Rosengård inte är något undantag, utan finns i alla områden i Europa där islam har lika starkt inflytande – det gör makteliten allt för att dölja.
I varje fransk förort med större muslimskt inslag är det som händer i Rosengård vardagsmat sedan länge. Hitintills finns det knappast något land i världen eller historien där islam har samexisterat på lika villkor med andra kulturer. I Koranen påbjuds bara två alternativ för de otrogna -underkastelse eller heligt (inbördes)krig!

Det är inte bara alla gässen som på senare år har förändrat Malmö. Beslöjade kvinnor blir ett allt vanligare inslag på våra gator. Makteliten gör allt för att vi ska acceptera denna symbol för att vårt samhälle håller på att islamiseras. Slöjtvånget är ett hån mot vår kultur! Den står för islamskt kvinnoförtryck.

Slöjan förmedlar budskap: ”Vi vägrar att ta seden dit vi kommer!” Den säger: ”Vi har kommit hit till ert land och vi tänker införa vår kultur och våra sedvänjor här. Vi ska ha skadestånd av er om ni inte accepterar islamska påbud! Ni ska försörja oss om vi inte får arbete när vi vägrar att acceptera era sedvänjor. Vi kommer inte som gäster till ert land vi kommer som erövrare! Vi är inte tacksamma för att vi har fått komma hit! Vi har kommit för att vi vill införa islamsk kultur, islamska lagar och sedvänjor. Vi ska ta över!” Slöjan är en krigsförklaring mot vår kultur och vår frihet!

Mainstreammedia försöker naturligtvis göra allt för att normalisera slöjan, som i Metroartikeln Hon stajlar din sjal. Än så länge kan vi inte läsa om hur man ritualmördar en homosexuell. Tvärtom har massmedia gjort allt för att mörka mordet på 26-årige Daniel i Malmö. Förföljelse och våld mot homosexuella är något som Bruce Bawer har uppmärksammat som en logisk föld av islamiseringen av Europa. (Läs Bruce Bawers intressanta artikel med anledning av 5-årsdagen av mordet på Pim Fortuyn).

Stora delar av Europa kommer att gå samma öde till mötes som Libanon, Cypern och Balkan redan har upplevt. Inbördeskriget har redan börjat. Hans Magnus Enzensbergerg beskriver som det lågintensiva inbördeskriget. För den som undrar hur fortsättningen blir kan studera förloppet i Libanon. En klen tröst i sammanhanget är att alla de välmenande ”nyttiga idioter” som nu aningslöst uppmuntrar islamiseringen, förmodligen kommer vara bland de första som får känna av det totalitära islamska förtrycket.

Jag vill också passa på att rekommendera Affes blogg som med statistik och diagram visar på samband som systematiskt förtigs eller förvanskas.
Etiketter:


Pusha