Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

fredag, augusti 02, 2013

PK-etablissemangets förljugna verklighetsbild: Slaveriet

Vi matas dagligen av PK-etablissemangets vänstervridna förljugna verklighetsbild. I TV, i radio, i tidningar, i skolor och på universiteten. Ett talande exempel på denna förljugna bild är den allmänt förhärskande bilden av slaveriet!
Avpixlat uppmärksammar förtjänstfullt detta när de skriver:

"Den vita världen har historiskt sett fått skulden för mycket av slavhandeln av det enda skälet att vi ständigt har talat om den. Den transatlantiska slavhandeln är sannolikt den enda våra skolbarn känner till trots att den är en piss i Mississippi i jämförelse med slavhandeln i generellt och den arabiska slavhandeln specifikt."

 Jag vill varmt rekommendera de två nedanstående filmerna om slaveriet.  Till skillnad från det amerikanska slaveriet, så var det muslimska slaveriet i det närmaste ett folkmord. De manliga slavarna kastrerades regelmässigt och (sex)slavinnornas barn dödades ofta. Trots att den islamska slavhandeln var mångdubbelt så omfattande, både i antal och i tid jämfört med den transatlantiska, finns det därför, i stort sätt, inga  svarta ättlingar i arabländerna. Det är knappast en överdrift att säga att de utrotades systematiskt, sedan de tjänat färdigt som soldater, vakter eller slavinnor.

I den islamska lagen, Sharia, som är av gud given via Muhammed en gång för alla och som därför inte får ändras av människor, är slaveriet tillåtet. Svarta människor heter på arabiska "abid" vilket är synonymt med "slavar". Vi ska i sammanhanget inte glömma den omfattande slavhandel med vita slavar (mamelouk) som muslimerna bedrev, ända till européerna var militärt starka nog att sätta stopp för för muslimernas systematiska räder runt Medellhavet, där de infångade vita som sedan såldes på arabiska slavmarknader.

Filmen nedan bygger på den senegalesiska författaren de John Allembillah Azumahs bok The legacy of arab-islam in Africa. Filmen är på engelska och varar drygt 7 minuter.I filmen nedan The Veiled Genocide (The Islamic Slave Trade of Black Africans),
berättar den senegalesiska antropologen Tidiane n’Diaye om  muslimernas
grymma slavhandel som både i omfång och tid får den transatlantiska slavhandeln att blekna.
Filmen är på tyska med engelsk text och varar i knappt 6 minuter.

Etiketter: ,


Pusha