Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

fredag, mars 01, 2013

Malmö snart över 1 miljard i försörjningsstöd!

Malmö snart över 1 miljard i försörjningsstöd, skriver Avpixlat och fortsätter: "FÖRSÖRJNINGSSTÖD i Malmö slår utbetalningarna till försörjningsstöd alla rekord. I fjol landade siffrorna på 900 miljoner kronor fördelat på 9000 hushåll. Det är nästan 1000 fler hushåll än under 2011. Malmös totala budget är 14 miljarder så det märks när nästan en miljard av budgeten går bort i försörjningsstöd. Det är inte endast den totala summan som ökar utan även andelen personer som mer eller mindre lever på försörjningsstöd permanent och utan synligt slut." Läs hela artikeln.

Den viktigaste orsaken till denna katastrofala utveckling uppmärksammas av The Economist som skriver:  
"Massinvandring utgör ett allvarligt problem för regionen. För att de nordiska länderna ska kunna ha råd med sina välfärdssystem behöver de ha 80 % av de vuxna i arbetsstyrkan, men deltagandet i arbetskraften bland icke-europeiska invandrare är mycket lägre än så. I Sverige har endast 51 % av icke-européerna ett jobb, jämfört med över 84 % av de infödda svenskarna. De nordiska länderna behöver övertyga sina medborgare om att de får god avkastning på sina inbetalda skatter, men massinvandring skapar en klass av människor som är permanent beroende av staten."
Översättningen från engelska: Avpixlat.

Massinvandringen till Sverige kommer att få förödande konsekvenser för våra barn och barnbarn. Våra politiker har hårdbantat vårt försvar, för att istället kunna finansiera invasionen av fiender till vår frihet och till vår europiska kultur. Inbördeskriget är hotande nära!

Etiketter:


Pusha