Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

fredag, januari 20, 2012

Svenska samhället tassar på tå!

Sara Mohammad som är ordförande i organisationen ”Glöm aldrig Pela och Fadime” sätter fingret på ett ödesdigert problem i det svenska samhället.

I SvD-artikeln som handlar om ett av alla de problem som islamiseringen orsakar, hedersvåldet och hedermorden, säger hon: ”Tyvärr, tassar det svenska samhället ibland på tå kring problemet”.

Hon sätter också fingret på orsaken till oviljan att ta tag i problemen när hon säger att det: ”finns en rädsla och feghet; många hänvisar till rasism och islamofobi, vilket gör att de inte ser problemets vidd”.

Hon är lika klar över de åtgärder som behövs för att stoppa det importerade våldet: ”Jag tror på hårdare påföljder och utvisning. Just utvisning avskräcker mest.”

Det hon säger är giltigt för all den importerade våldsbrottslighet som undergräver vårt samhälle och otvivelaktigt kommer att förvandla Sverige till ett land präglat av växande etniska motsättningar och som tyvärr också kommer att leda till ökat våld och inom en inte allt för avlägsen framtid - med största sannolikhet - till regelrätt inbördeskrig!

Om vi inte konsekvent utvisar de importerade våldsbrottslingar som rånar, misshandlar, mördar, våldtar, förföljer judar och homosexuella, attackerar livsviktiga och grundläggande samhällsfunktioner som räddningstjänst, brandkår, polis, brevbärare, kollektivtrafik, lärare och som könsstympar flickor, bränner ner skolor, mordhotar och attackerar konstnärer och skribenter - så är snart det fredliga svenska samhälle, som var en självklarhet för bara några decennier sedan, för alltid förlorat!

Synagogan i Malmö måste skyddas med betongblock
mot islamistiska terrorattacker
. När blir det kyrkornas tur?

Etiketter: , ,


Pusha