Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

lördag, januari 03, 2015

Vems intressen tjänar moskéangreppen?

PK-etablissmanget - massmedia - totalitära vänsterextremister och islamister har gått i spinn. Varje dag matas vi med okritiska och tendensiösa rapporter om attackerna mot moskéer. Utan att någon något spår av förövarna, har PK-pöbeln redan pekat ut de skyldiga.
Man utnyttjar situationen maximalt och anordnar manifestationer runt om i landet under namnet ”Rör inte min moské”.

Utan att veta vem som är förövarna, lovar demokratiminister Alice Bah Kuhnke (MP) nya åtgärder mot "islamofobin". Angreppen mot moskéerna verkar vara rena julklappen för PK-etablissemanget och tycks komma som beställning. Ett tacksamt tillfälle att öka hetsen mot alla de svenskar som börjar ifrågasätta massinvandringens förödande konsekvenser.

Hade PK-medias  journalistik varit kritiskt granskande istället för propagandistisk hade man ställt kritiska frågor istället för att underblåsa partiska slutsatser.

Polisen vågar ju ännu inte fastslå att det handlar om regelrätta angrepp i Eskilstuna, Eslöv och Uppsala – där moskéer utsatts för misstänkta mordbränder och i det senaste fallet även rasistiskt klotter.  
Mats Löfving, tf rikspolischef:

– Vi har en lång väg att gå när det gäller utredningsarbetet av de här tre händelserna. Det kan vara allt från ungdomligt oförstånd, pojkstreck, till överlagt och planerat. SvD.

Troligen ingen attack mot Eskilstunamoskén
 Polisen arbetar nu också enligt teorin att moskébranden i Eskilstuna på juldagen, kan ha varit en olycka, uppger TV4 Nyheterna

Vems intressen tjänar angreppen på moskéerna och vem har mest att förlora?
Riksdagshusbranden i Berlin 1933 är det klassiska exemplet där makthavarna använder ett attentat för att angripa och tysta oppositionen.

Här några som kan ha något att vinna på angreppen eller ha motiv att utföra angreppen:
 • Som framgått har naturligtvis PK-etablissmanget här ett gyllne tillfälle att öka hetsen mot Sverigedemokraterna och andra som ifrågasätter massinvandringen och dess förödande konsekvenser. 
 • Muslimer som vill underblåsa föreställningen om att de är en missgynnad grupp och att all kritik mot deras totalitära ideologi ska stämplas som "islamofobi".
  Se konkret exempel; Imam fejkade hatbrott på sin egen moské

 • Islamister som vill trigga och legitimera attentat mot de otrogna.
 • Vänsterextremister som vill legitimera sina hatbrott och sin förföljelse av oliktänkande; Sverigedemokrater och andra kritiker av massinvandringen.
 • Inom islam finns konkurrerande grenar, hatet mellan  shiiter och sunniter har djupa historiska rötter och resulterar ofta i dödliga attentat mellan grupperna i den islamska världen.
  Den stora moskébranden i Malmö 2003, var ju enligt polisen förmodligen en intern affär. Polisens teori var att någon inom organisationen kan ha startat branden eftersom att elden startade inne i moskéns entréhall bara några minuter efter att ett bönemöte avslutats.

  Det finns bevisligen grupper inom islam som inte drar sig för att angripa andra muslimer som de betraktar som avfällingar. Islamska statens (ISIS) framfart är ett aktuellt exempel. ISIS anhängare finns ju också i Sverige och deras soldater från Europa rekryteras främst i moskéerna. Salafisterna har också många anhängare i Sverige.
  En död när sunnimuslim satte eld på en shiamuslimsk moské i Bryssel

 • Föräldrar till de unga män som har rekryterats till ISIS, kan av naturliga skäl känna hat till den moské där deras son har inspirerats till sin ofta dödliga terrorverksamhet.
 • Många bilbränder som florerar i Sverige och i många andra delar av Sverige utförs av islamistsympatisörer och vänsterextrema grupper, men många av de bilbränder som är mycket vanliga i "utanförskapsområdena" kan också vara rena försäkringsbedrägerier.

  Försäkringsbedrägeri är ju en anledning till brandattentat och kan man dessutom få massmedial support och ökade anslag till sin verksamhet är vinsten desto större.
  I islam finns det  tillfällen då lögnen inte bara tolereras utan till och med uppmuntras
 • Någon av de otaliga rånoffer, främst ungdomar som har blivit rånade på mobiltelefoner och andra värdesaker, och som dessutom blivit misshandlade och utsatta för rasistiska tillmälen. Eftersom dessa rasistiska hatbrott knappast uppmärksammas kan dessa våldsoffer hämnas mot det som för dem symboliserar förövarna.
Vem som inte har motiv att utföra angreppen och som kan förlorar på moskéangreppen:
 • Om PK-etablissemanget, vänsterextremisterna och islamisterna lyckas i sina strävanden, så kan de göra Sverigedemokraterna och andra Sverigevänner ansvariga för angreppen på moskéerna.
  Förhoppningsvis lyckas de inte dupera alla svenskar, även de har huvuddelen av massmedia till hjälp i sin hjälp.

  Allt fler börjar inse att vänsterjournalisterna inte har som mål att kritisk granska, utan istället har en klar politisk agenda, där huvuduppgiften nu är att svartmåla och bekämpa Sverigedemokraterna, enligt mottot: Ändamålet helgar medlen!
PS 

När kyrkor och kyrkogårdar vandaliseras, blir det som regel bara en liten notis PK-media! 

Jag citerar den utmärkta bloggen Pettersson gör skillnad:

"Den senaste tiden har tre moskéer utsatts för någon typ av attentat. I Uppsala otrevligt klotter. I Eslöv och Eskilstuna bränder, där det lutar åt att den i Eskilstuna är självförvållad. Nåväl, det är en fruktansvärd uppståndelse när muslimer drabbas, betydligt mindre när judar är utsatta och ett par rader i lokalpressen när det är kristna. 

-Pettersson undrar varför inte statsministern uttalar sig från Brasilien om nedanstående ”hatbrott”?

 • Varför det inte är tv-inslag och helsidor i media?
 • Varför inte Twittervänster går igång?

Etiketter: ,


Pusha