Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

måndag, oktober 13, 2014

Miljarder till Hamasterroristerna i Gaza

Hamasterroristerna i Gaza har fått jackpot. Som tack för raketanfallen mot Israel belönas krigsförbrytarna, som använder civilbefolkningen som sköldar, med nästan 39 miljarder kronor (5,4 miljarder dollar). Qatar som också stöder andra terrororganisationer som ISIS, bidrar med 7,2 miljarder kronor, men EU var inte långt efter med 4 miljarder kronor. USA kommer att ge motsvarande 1,5 miljarder kronor. USA och Europas skattebetalare tvingas alltså att betala jihadisternas heliga krig. Gazas totalitära förbrytarregim borde straffas, inte belönas. Västvärldens stöd bör endast till länder som arbetar för fred och politisk frihet.
 Sverige gav förra året 372 miljoner i bistånd till Gaza. Bloggen Vargi Veum skriver:
”Visst, det går inte att bevisa att biståndspengarna direkt går till de tiotusentals missiler, vapen och miltals av betongsäkrade tunnlar via vilka missilerna importeras, men genom att länder som Sverige betalar för befolkningen frigörs resurser till Hamas terrorverksamhet.”
”…  Biståndet bygger skolor, sjukhus, bostäder och annan nödvändig infrastruktur så slipper Hamas bry sig såna skitsaker och kan ägna sig åt det som är deras enda syfte: att utrota staten Israel och köra ut judarna i den mån de inte kommer åt och slakta dem enligt deras sk ”tolkning” av koranen. Visst, Israel bombar dessa ställen när missiler avfyras från dem, men Hamas vet att länder som Sverige mer än gärna bygger upp dem igen.”
”… Varför tillåts våra skattepengar möjliggöra för terrorister att terrorisera Israel? Jag skulle vilja påstå att UNWRA är också en orsak till att palestinaproblemet hålls vid liv. Det är de som driver ”flyktinglägren” i muslimska länder som inte tillåter att palestinier blir fullvärdiga medborgare i deras länder.”

Etiketter: , ,


Pusha