Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

måndag, september 22, 2014

Julia Caesars lysande eftervalsanalys

PK-etablissemanget förvanskar och förtiger fakta. De gör också allt för att förringa Sverigedemokraternas historiska valframgång och allt för att smutskasta deras nästan 800 000 väljare. Eller som Göran Persson anger som orsak till SD:s rekordsiffror; dålig mobiltäckning, tåg som inte går, jordbruk som läggs ner..., men inte ett ord om massinvandringen som snart förvandlar Sverige till ett europeiskt Libanon, präglat av etniska motsättningar och permanent inbördeskrig.

Det är därför välgörande att läsa Julia Caesars skarpa Söndagskrönika; Tugga i sig verkligheten, på den alltid läsvärda Snaphanen.dk.
Den börjar så här:
1-Allt åt alla

"Vilken chock! Jag är fruktansvärt upprörd över valresultatet. Vad är det för människor som röstar på ett parti med ett så vidrigt förflutet? Vilken människosyn har de egentligen? Mina vänner känner precis likadant. Alla är lika upprörda som jag. På Facebook uppmanar vi alla som röstade på det här partiet att defrienda oss. Vi är inte deras vänner längre. Vi är 94,3 procent som inte röstade på detta avskyvärda parti. Vi är i majoritet, det är vi som bestämmer. Vi kommer aldrig att ta i partiet ens med tång. Vi är beredda att gå i högljudda manifestationer mot valresultatet! Vi ska skrika, skramla, tuta i vuvuzelor och bröla i saxofon!

Sverige är i chock. Krisbearbetning pågår. Vänsterpartiet fick, chockerande nog, 5,7 procent av rösterna i riksdagsvalet. 5,7 procent till kommunisterna! Partiledaren Jonas Sjöstedt har visserligen snygga gångkläder, kan äta med kniv och gaffel, har en fru som arbetar på UD och bor ståndsmässigt på Östermalm – en uppgift som inte återfanns på vänsterpartiets valsedlar."

1-Jonas Sjöstedt och Ann Måwe

Läs hela Söndagskrönika; Tugga i sig verkligheten här.

Etiketter: ,


Pusha