Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

onsdag, januari 08, 2014

Islams handgångne man mörkar fakta igen!

Jan Hjärpe - PK-etablissemangets pålitliga tjänare och islams handgångne man i Sverige, ges stort utrymme i Svd för att åter mörka fakta. Den som vill kan istället lyssna till Nazanin som ger en verklighetsbaserad beskrivning av den islamska straffskipningen, istället för Hjärpe som sitter tryggt  i sin professorsstol och är betald för att skönmåla Islam.

Nazanin som nu bor i Sverige, dömdes till tre års fängelse för att hon vägrade bära slöja! Efter två år i fängelse kom tre män för att "tala" med henne. De bröt hennes ben och våldtog henne fem gånger. Först efter två dagar fördes hon till sjukavdelningen. Efter två veckor hade larver i såret. Hon är fortfarande svårt lemlästad. Hör hennes egen berättelse och se henne själv berätta. (Varning bilderna på hennes lemlästade ben förskräcker!)

Klicka på länken ovan som kommer du direkt till intervjun som är på mindre än 3 minuter - men mycket mer värda en Hjärpes samlade  skönmålningar av Islam.
Om du istället börjar se hela videon WOMEN UNDER SHARIA LAW, så finner du intervjun med Nazanin efter 8 minuter och 56 sekunder in i videon.Hennes verklighetsbaserade bild av Islam är mera värd en Hjärpes förljugna skönmålningar av Islam!
Nazanin menar att islam betyder våldtäkt, att islam betyder att kvinnan saknar människovärde och att islam betyder förtryck!!!

PS. Naturligtvis får inte Nazanin och andra offer för islams Sharia-lagar något större medialt utrymme. Här blir det istället stora rubriker och mediapådrag när någon muslim påstår att de känner sig kränkta. Då ställer hela PK-etablissemanget upp mangrant! Men när det gäller stening, könsstympning, piskning och våldtäkt och annat kvinnoförtryck som präglar den islamska straffrätten tiger de svenska "feministerna"!

Etiketter:


Pusha