Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

måndag, augusti 05, 2013

Känn dig lurad lille vän!

Medan många svenskar som som arbetat och betalat skatt hela sitt liv får leva med ytterst knappa pensioner, är bidragen till "nysvenskarna" ytterst generösa.

Enligt Försäkringskassan får en nyanländ invandrarkvinna* med tre barn 22 249 kr per månad skattefritt, Utöver detta har de rätt till 259 200 kr i retroaktiv föräldrapenning och 12 000 kr i skattefri SFI-bonus.

Uppgifterna om bidragsregnets storlek publicerades först i Fria Tider,  en av de få svenska tidningar som inte väjer för att beskriva vekligheten, bara för att den inte passar PK-etablissemangets mörkläggningsstrategi.

Uppgiften ifrågasattes och kontrollerades av en vänsterjournalist, som då fick veta att bidragen var större än vad Fria Tider hade uppgett. Läs mer om "Vänsterjournalist fick AHA-upplevelse om massinvandringens verkliga kostnader" på den utmärkta nyhetssidan Exponerat.

* Man kan kan också räkna med att många av dessa kvinnor är "ensamstående" bara på papperet. Om de är muslimer, vilket är troligt om man ser varifrån massinvasionen av "flyktingar" kommer, är sannolikheten stor att de bara är en av flera fruar. Enligt undersökningar i Tyskland räknar man med att ca en tredjedel av de muslimska männen har två eller flera skattefinansierade fruar. 

Givetvis har de högst en officiell fru, de andra är hos myndigheterna registrerade som ensamstående. Att förhållande skulle vara annorlunda i Sverige är knappast troligt. Snarare drar bidragsparadiset Sverige till sig än fler muslimska män, som kan få sina harem betalda på de svenska skattebetalarnas bekostnad.

Ett av mitt första blogginlägg den 7 januari 2005 handlade om detta: 32 barn – rekord i Malmö?
Uppgiften fick jag från en nära vän, som hade en chefsposition på Försäkringskassan i Malmö.


Se filmen om polygami i Tyskland på Avpixlat under rubriken Polygami utbrett problem i Tyskland

Etiketter: ,


Pusha