Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

lördag, augusti 03, 2013

Förbundskansler Kohl 1982: Halvera antalet turkar (muslimer)!

Tidigare i veckan skrev jag om den socialdemokratiska politikern Thilo Sarrazin som vågar säga sanningar, trots att han vet att priset är högt om de inte passar PK-media. Det har nu framkommit att Helmut Kohl tidigare förbundskansler ville halvera antalet turkar I Tyskland! 
Thilo Sarrazin vågar säga sanningen lovordar Helmut Kohls förslag och i den tyska nättidningen Focus Online säger:
Der Altkanzler habe sich etwas bei seinen Äußerungen gedacht. Heutige Politiker dagegen würden Integrationsprobleme von Muslimen nur „leugnen oder verniedlichen“.

(Fritt översatt: Den förre förbundskanslern hade tänkt efter när han gjorde sitt uttalanden. Dagens politiker bara "förnekar eller bagatelliserar" integrationsproblem med muslimer.)

När Kohl 1982 framförde sin önskan, fanns det drygt 1,5 miljoner turkar i Tyskland, idag har antalet fördubblats till över tre miljoner! 

Läs även Avpixlat som skriver:  
Helmut Kohl tidigare förbundskansler i Tyskland ville under sin tid minska antalet turkar I Tyskland med hälften! Hemliga dokument offentliggjorda. Han sa även: "Europas första sjukdom är islam och dess andra sjukdom är socialister. Socialismen har blivit den nya kommunismen, den fiende till staten som underminerar och försvagar det egna folket och dess kultur, de förstör inifrån. Det kommer en tid när de socialistiska ledarna blir anklagade och dömda för förräderi."

I Sverige lär det inte bara vara de socialistiska ledarna som bör ställas svars för landsföräderi. Ledande politiker i MP och det borgerliga blocket har ett lika stort ansvar.
Precis som man i Nürnberg ställde den nationalsocialistiska ledarna till svars för de brott de hade begått, bör det vara möjligt att döma de som bär ansvar för de tilltagande samhällskonflikterna och som förmodligen inom en snar framtid, kommer att leda till något som kan klassificeras som inbördeskrig.

Snaphanen ger en fördjupad bild om Kohls planer i: 1982: Kohl Wanted Half of Turks Out of Germany

Etiketter: ,


Pusha