Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

fredag, augusti 23, 2013

Hijabjippot – tokfeministerna slår nya tokrekord!


Man tar sig för pannan. Visserligen är man nu härdad, på gränsen till resignerad, av vad tokfeministerna och PK-etablissemanget kan hitta på. Utan några som helst trovärdiga vittnen påstår en muslimsk kvinna att en "vit man" har misshandlat henne och uttalat ”rasistiska tillmälen”.  Detta leder omedelbart  till en välorganiserad medial PK-tsunami.
Om så skulle vara fallet är det naturligtvis avskyvärt och något som alla vi frihetsvänner starkt fördömer. Våld och hatfyllda glåpord är ju metoder som våldsvänstern regelmässigt använder mot oss frihetsvänner. Skillnaden är då att PK-etablissemanget tiger eller på olika sätt försöker ursäkta våldet.
Visst är det så att muslimska kvinnor utsätts för våld och hatfyllda okvädningsord, men förövarna är så gott som alltid muslimska män inom den egna familjeklanen. Men tokfeministerna tiger när unga kvinnor kastas ut från balkongerna eller när de blir misshandlade eller mördade av sina egna släktingar.

Dagligen våldtas och misshandlas ickemuslimska kvinnor av muslimska män, utan att PK-etablissemanget reagerar, annat än att försöka dölja förövarnas identitet eller om det inte går att dölja, försöka bortförklara att den muslimska överrepresentationen ifråga om överfallsvåldtäkter.
Enligt BRÅs egen statstik är överrepresentationen chockerande hög – uppemot tjugo gånger högre än normalpopulationen.

Den islamska läran är en totalitär fascistoid lära, fullt jämförbar med nationalsocialism (nazism) och kommunism. Koranen är full med uppmaningar att döda sina meningsmotståndare och avvikare, och kontrollera livet i minsta detalj för sina undersåtar.
Bild: Elva "nyttiga idioter" från Studieförbundet Sensus.


Hijabklädnaden är en symbol för islams kvinnoförtryck och också ett tecken på att man omfattar islams fascistoida våldslära, som har som mål att krossa vår demokrati och frihet. Visst måste man i en demokrati acceptera att människor får manifestera sitt stöd för kommunism, nationalsocialism och islam, men då bör det vara en lagstagad rätt som gäller för alla.

En muslimsk kvinna kan manifestera sin antidemokratiska våldslära med hijab, en kommunist sin med skäran och hammaren och en nationalsocialist sin lära med hakkorset (svastika).  När sedan en kvinnlig nazist blir nedslagen av våldsvänstern för att hon viftar med hakkorsflaggan kan ju sedan tokfeministerna starta svastikauppropet, där de vill normalisera bärandet av svastikan, precis som de vill normalisera bärandet av hijabklädnaden – symbolen för islams kvinnoförtryck och en i grunden antifeministisk symbol.

Med stor sannolikhet är dock hela ”hijabuppropet” en välregisserad propagandabluff iscensatt av den välorganiserade islammaffian, och där de ”nyttiga idioterna” blåögt spelar med eller låter sig utnyttjas i den pågående islamiseringen av Europa.
Lyssna på Nahid Persson Sarvestani flykting från Iran, apropå att tokfeministernas mål att normalisera bärandet av slöja: Det går inte att normalisera något som inte är normalt.”
Läs Bruce Bawer: ”Sverige är översvämmat av muslimska män som våldtar otrogna kvinnor, inte med otrogna som drar av slöjan på muslimska kvinnor.”
Läs Mats Dagerlinds krönika: Idag drar jag på mig hijaben

Etiketter: ,


Pusha