Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

måndag, januari 13, 2014

Svenska kyrkan lierar sig med antidemokratiska islamister

Överallt där islam dominerar eller har ett starkt inflytande förföljs judar och kristna. ”80 procent av all religiös förföljelse är riktad mot kristna. De förföljs i inte mindre än 139 länder och flera tiotusentals kristna dödas varje år i attacker. De flesta våldsattackerna utförs av muslimska grupperingar.” (Avpixlat)

Istället för att mobilisera sina krafter mot den pågående utplåningen av kristna i den muslimska världen, väljer Svenska kyrkan att liera sig med Israels antidemokratiska fiender, som vill utplåna Israel och judarna.
Bojkott är ickevåldets väg till fred i Israel skriver Karin Hammar. Hon skriver inte ”judar” utan skriver istället ”Israel”, men tongångarna känns igen och vi vet också hur det slutade. Att liera sig med islamfascismen för att underminera Mellersta Österns enda demokrati är oförsvarbart, både om det beror på ren naivitet eller på andra grumliga idéer.

Ariel Ziv skriver i ett Öppet brev till Anna KarinHammar
”Det mesta av BDS-aktivismen är väl dokumenterad som våldsamma och mobbande trakasserier, inte olika de händelser som ledde fram till Kristallnatten i Tyskland på 1930-talet. I Sydafrika sjöng BDS-aktivisterna till och med ”Skjut judarna” under en protest.”
Ett enda skrämmande och konkret fall av den omfattande muslimska förföljelsen av kristna kan ses här nedan.
En kristen ung tvåbarnsmamma i Pakistan anklagas för att ha smädat profeten och islam. Efter femton månader i fängelse avkunnas domen – hon döms till döden genom hängning!
Byns muslimska religiösa ledare säger att dagen då dödsdomen föll, var den gladaste dagen i hans liv, . Han grät av glädje!.
Frågan är varför Svenska Kyrkan inte uppmanar till bojkott av alla de muslimska diktaturer där förföljelserna och den etniska resningen pågår för fullt, utan istället lierar sig med islamfascistiska krafter för att undergräva Israels ekonomi.

Etiketter: ,


Pusha