Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

tisdag, februari 25, 2014

Fem personer tillsammans skyldiga 80 miljoner i P-böter

Följande artikel finns i original på den utmärkta Snaphanen.dk. Jag tog mig friheten att försöka översätta den till svenska så att den kommer fler till del. Läs gärna originalet här.

Malmö: Endast varannan parkeringsbot betalats

Man behöver inte veta mycket om Malmö de senaste 25 åren, för att veta att tanken om att de styrande har kontroll över utvecklingen, endast är en ett slags hägring som upprätthålls av svenska politiker och myndigheter, eftersom det fortfarande är vad de får betalt för. Malmö är ett gigantiskt, mångkulturellt konkursbo som bara undviker konkurs genom statliga miljardsubventioner. 41 % av stadens befolkning har "utländsk bakgrund" (2012).

Polisen kan inte ens skydda medborgarna för alla de allvarliga brott som sker varje dag. Även de mest grundläggande funktionerna i samhället är i långsamt förfall, korruption och en allmän anda av upplösning. Malmö i dag är
Sverige i morgon. Skickligt dolt av svenska journalister i årtionden, är Sverige ett hus angripet av termiter. När det faller ihop, kommer många att chockas men ändå inte ha en aning om hur det kunde hända.

Köpenhamns förälskelse med ”Öresundsintegration" har svalnat några grader, vilket jag kunde ha sagt dem för femton år sedan. Det är detaljerna man ska uppmärksamma, som när en människa håller på att gå ner sig: de oklippta naglarna och det oklippta håret, dåligt underhållna tänder, de otvättade kläderna och de trasiga skorna. Vad är till exempel en parkeringsmålvakt? Affärsidén är en flerstegsraket, läs om det här: Var tionde malmöbil ägs av en bilmålvakt. När idén en dag stoppas, finns det en ny och värre som ersätter den.

Så hår många Bilar äger Malmös mest aktiva bilmålvakter. Tillsammans äger de 14 137 bilar av Malmös totalt 140 463 registrerade personbilar.

Vilka är de entreprenörer i Nybyggar-Malmö, som äger var tionde bil i staden och som är skyldiga 42 miljoner kr, men som tyvärr är på obestånd och därför försörjs av staten (Svensson)?

Namn Antal Bilar-Skuld (p-boter, skatt)

Adnan Abdul Aziz , 41 år - 3 866 - 8,5 mkr
Majid Wandi , 53 år - 3 835- 3,4 mkr
Jalal Baltaj , 52 år - 2 569 - 6,5 mkr
Ibrahim Sabih , 29 år - 1 929 - 6,8 mkr
Yousif al - Itabi , 24 år - 817 - 7,8 mkr
Mayssam Al Hellani , 30 år - 558 - 5,4 mkr
Ibrahim Mahmoud , 28 år - 352 - 6,1 mkr
Kamal Hussain , 30 år - 105 - 2,7 mkr
Ahmad Kahlid , 51 år - 80 - 2.1 mkr
Bilal Diab , 31 år - 16 - 1,5 mkr
-------------------------------------------------- 
Slut på artikeln från Snaphanen.dk
Kompletterande info från Kvällsposten/Exponerat:
"I Malmö är fem personer tillsammans skyldiga staten 80 miljoner i P-böter. Tillsammans står de även som ägare för 11 026 fordon. 22-årige Yosif al-Itabi med 19 000 p-böter är nu etta på listan med en kronofogdsskuld på över 25 miljoner kronor i obetalda P-böter."
Ja, vad skulle Malmö varit utan alla dessa kulturberikare?
-->Ja, vad vore Malmö utan:
  • Alla personrån?
  • Alla åldringsrån?
  • Alla våldtäkter?
  • Alla väktare på akutmottagningen och andra institutioner?
  • Våldet mot brevbärare?
  • Våldet mot brandkåren?
  • Stenkastningen mot bussar?
  • Alla bilbränder?
  • Alla mord?
  • Alla sprängattentat?
  • Den ökade förföljelsen av judar?
  • Alla rasistiska hatbrott mot personer med svenskt utseende? 
    ......................................m.m
och tänk om

  • det fortfarande var möjligt att betala biljetter kontant på bussar och tåg
  • man inte behövde ha dubbla lås och larm för att skydda sitt hem
  • man inte behövde ta bort lummig grönska kring husen för att minska rånrisken

    Tacka våra PK-politiker i valen i år, genom att rösta Sverigedemokraterna (SD) - idag det enda realistiska alternativet om vi ska förhindra Malmös och Sveriges totala kollaps! (Även om Skånepartiet är ett fullgott alternativ i lokalvalet)

Etiketter: ,


Pusha