Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

tisdag, mars 17, 2015

Tänk att man under sin livstid skulle få vara med om hur Sverige avskaffade sig själv

Den alltid lika alerta Snaphanen har idag publicerat en verkligt bra kommentar från Jonas Forsberg:

"Tänk att man under sin livstid skulle få vara med om hur Sverige avskaffade sig själv som svenskarnas land – ivrigt understött av en majoritet av den egna befolkningen – och hur man gick från att vara en välmående välfärdsstat till en tredje världens bananrepublik.

Det var ju den internationella kvinnodagen förra helgen, så vad kan då vara mer passande än att läsa lite om oxytocin-varelserna, ni vet, “gråterskorna” med sina ömmande hjärtan och huvudet under armen: Söndagskrönika: Grattis, alla fittbärare! Eller de 87 procenten och det nya Sverige: Nätet översköljs av hyllningar till “svenska” jihadterrorister

400 000 asylmigranter x 3 (anhörighetsinvandrare) väntas anlända till Sverige inom de närmaste åren. Det är bara att inse, Sverige är skjutet i sank.

Lyckas man inte fly landet gäller det att förbereda sig på det stora kaoset och mycket svåra tider, där städerna kommer utvecklas till fullskaliga sociala katastrofhärdar. Husbyupploppen och dess sympatiyttringar runt om i landet var endast en mild försmak av vad Sverige har att vänta sig inom en inte för avlägsen framtid. Självförsörjning på landsbygden blir enda alternativet…"
Läs mer på Snaphanen.

Etiketter: ,


Pusha