Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

torsdag, mars 22, 2007

Islamiseringen av Antwerpen

Bit för bit omvandlas Europa till Eurabia. Processer som i grunden förändrar samhället är svåra att lägga märke till i det korta perspektivet. De sträcker sig över årtionde, ofta över sekel och är knappast märkbara för samtida bedömare, men blir synliga i tider av ökade sociala förändringar.

I över tusen år har jihad varit en mäktig politisk våldsmakt som har underkuvat och ibland också utplånat en gång tidigare mäktiga judisk-kristna, hinduiska och buddhistiska civilisationer, i både Europa, Asien och Afrika. Fortfarande vittnar alla kyrko- och klosterruiner i hela den arabiska världen om islams skoningslösa erövringar. De jättelika Buddhastatyerna i Afghanistan som talibanernas sprängde, vittnar om att landet en gång var en buddhistisk högkultur.

Denna historiska erövringsprocess fortsätter och märks också idag i alla tre världsdelarna. De senaste åren har jihad blivit en verklig maktfaktor i Europa. Den nya islamska offensiven (jihad) har dock pågått några decennier, men både media och makthavare har förtigit hotet och tystat dem som har vågat tala om islamisternas angrepp på den europeiska kulturen. Efter bombdåden i London och Madrid har dock hotet blivit mera uppenbara.

På bloggen Magnus orerar beskrivs den mera vardagliga islamiseringen av en europeisk stad - som ständigt pågår runt om i Europa. Visserligen ingår här också terror och trakasserier mot dem som vill försvara demokratin och friheten, men terrorn förtigs eller skylls på offren. Ofta är det vänsterextremister som agerar quislingar under beteckningen ”antirasister”. I Sverige understöds ofta dessa fascistoida ”antirasister” med skattemedel.

Det som händer i Antwerpen håller också på att hända i Malmö!

PS. Läs också Erixons blogg (22/3): KVINNOMISSHANDEL RÄTTFÄRDIGAS MED KORANEN I TYSK DOMSTOL

Etiketter:


Pusha