Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

söndag, februari 04, 2007

Muslimer ”håller på att ta över Europa”

Erixon kommenterar i sin blogg Bernard Lewis alarmerande och välgrundade uttalande:

”Européer är på väg att förlora sitt självförtroende. De har ingen respekt för sin egen kultur. Man har kapitulerat i varje fråga när det gäller islam eftersom man fångats av självförakt, politisk korrekthet och multikulturalism ... ”

Bernard Lewis är en internationellt respekterad Mellanöstern-kännare och professor vid Princeton. Läs gärna hela artikeln i Jerusalem Post: Muslims 'about to take over Europe':

Det är dags att européerna vaknar. De europeiska politikerna påminner om kung Théoden i Sagan om ringen, kungen av Mark som har manipulerats av sin lömske rådgivare Ormstunga. I Europa finns det många som har iklätt sig Ormstungas roll. De lägger all sin kraft på att förtala demokratins försvarare och underblåsa hatet mot USA, det land som i två världskrig har räddat Europa. De tiger när terroristerna i Irak massakrerar människor i avskyvärda bombattentat, men de har svårt att dölja sin skadeglädje. De kallar massmördarna för motståndsmän och levererar ”analyser” som underblåser terroristernas krig mot de demokratiska krafterna.

De undergräver vår vilja att försvara vår frihet och våra demokratiska rättigheter. De är i multikulturalismens namn beredda att offra den frihet som generationerna innan oss med stora uppoffringar har vunnit, och ibland också gett sitt liv för. Minns bara alla Ormstungor som i samband med Muhammedteckningarna började väsa om att vi måste begränsa vår yttrandefrihet!

Etiketter:


Pusha