Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

tisdag, april 28, 2015

"rätt om alla svenskar utrotades" !!!

Jo! Ni läste rätt!  David Helen skriver på sin blogg:
"Det vore inte mer än rätt om alla svenskar utrotades – försvann från jordens yta."
 Tala om hets mot folkgrupp! I det svenska absurdistan är det dock fritt fram att hetsa mot svenskar och förespråka deras förintelse. Om man skrev något liknade om t.ex. araber skulle det leda till skadestånd, böter och fängelse + massmediestorm, uthängning i tidningar, riksdagsdebatter och uppsägning från ev. arbete. Nu råder istället tystnad och kanske kan David Helen räkna med en anställning på SvT:s kulturredaktion.

Här är David Helens blogginlägg:
"Svenskar är det sämsta av gojer. Svenskar är ett folk som aldrig kunnat bete sig civiliserat, utan de har barbariet inprogrammerat i sina gener. Detta leder till att hart nära varje svensk är en potentiell sexualförbrytare, och till att svenskar inte hyser respekt för judar och andra. Svenskar beter sig som djur. Jag vill gå så långt som att säga att svenskar – såväl etniska som kulturella svenskar – jämförda med andra folk, är ohyra, vidrig ohyra. Det vore inte mer än rätt om alla svenskar utrotades – försvann från jordens yta."

I Absurdistan är det lagligt att förespråka utrotning av svenskar!David Helen stämdes för hets mot folkgrupp men friades av tingsrätten! Otroligt nog uppger han sig för att vara jude. Vilket hån mot alla judar som utrotades i förintelselägren! Att han medvetet rekommenderar utrotning av ett folk! Det judiska offren måste vända sig i sina gravar! Han kallar sig också "socialist”, (som också Adolf Hitler gjorde) och där har han ju mycket gemensamt med de tyska nationalsocialisterna (de s.k. "nazisterna").

För mer information, läs här.

Etiketter: ,


Pusha