Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

fredag, juni 17, 2005

Hysteriska politiker leder pöbelns hetsjakt på sexkunder!

En skånsk domare har legat med några tjejer på ett solarium i Malmö. Han har betalt för nöjet. Han och de myndiga tjejerna har gjort en frivillig överenskommelse.

För att tillfredsställa våra behov köper vi dagligen tjänster och varor. Många tjänster är av intim natur. Massage, terapi och plastikkirurgi är några exempel. Absurt och konstlat tycker några.

De primära sexuella behoven är dock naturliga. Det har alltid varit och kommer alltid att finnas en marknad för sexuella tjänster. Så länge det sker som ett frivilligt utbyte mellan myndiga människor så är det naturligtvis helt OK.

Den stackars domaren ska nu, sedan han först ha betalat för tjänsterna och sedan dessutom tvingats betala böter på 21 000 kronor, utsättas för det massmediala drevet och kanske berövas sitt arbete.

Varje dag kan vi läsa om rån och grova våldsbrott mot människor. Allt från ungdomar till hjälplösa åldringar utsätts för brutala rån och grovt våld. De vidriga och hänsynslösa förövarna frihetsberövas i bästa fall en kortare tid. Förövarna hånskrattar åt de kärringaktiga svennarna och kan snart ge sig på nya offer. Polisen har varken tid eller ork att hindra dem.

Istället använder polisen sina resurser på att avlyssna och spana på vuxna människor som gör frivilliga affärsöverenskommelser till gagn för båda parter. De hysteriska kärringarna i riksdagen och socialist-femiscisterna i media har vänt upp ner på lag och rätt!

Tyvärr finns det även borgerliga politiker som ryggradslöst löper med den politiskt korrekta pöbeln och gapar om strängare straff för sexköp. Riksdagsmännen Johan Linander (c) och Johan Pehrson (fp) är två sådana antiliberala figurer som borde gå över till FI eller Vänsterpartiet.

Sverige lär vara det enda landet i världen som ensidigt har kriminaliserat sexkunden. Istället för att detta förhållande stämmer till eftertanke, eggar detta hysterikerna i riksdagen till att tro att de ensamma har fått uppenbarelsen och att de därför har rätt att bli allt mer maktfullkomliga.

Etiketter:


Pusha

1 Comments:

Skicka en kommentar

<< Home