Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

söndag, december 11, 2005

Mordet i Salem - ett i raden av islamistiskt inspirerade våldsdåd!

Morden på Pim Fortuyn och Theo van Gogh, dödshoten mot Hirsi Ali och de danska serietecknarna, våldsdåden i Paris och våldtäkterna i Göteborg är en logisk följd av islamisternas totala förakt för de "otrogna".

Mordet i Salem uppmärksammades igår med den årliga minnesmarschen till minne av det rasistiska mordet på den unge svensken. Naturligtvis fokuserar PC-media främst på att stämpla deltagarna som främlingsfientliga och fokusera på de s.k. antirasisternas demonstration. Se t.ex. SvD.

Eftersom svenska media (PC) gör sitt bästa för att förtiga eller vinkla marschen, kan det vara värt att ta del av mera sakliga bakgrundsfakta, se även BGF 2002.

På bloggen Danske øjne på svenske forhold beskrivs Salem-mördaren:

”Under den rättspsykiatriska undersökningen så satt gärningsmannen och rabblade ur koranen hela tiden för att rättfärdiga sitt brott. Med kniven angreps halsen. Klassisk muslimsk kultur-religiöst betingad metod för att avliva ”otrogna” och djur. Gärningsmannen anser själv att han agerade i Islams namn. Han dödade sålunda inte en nazist, - han dödade en otrogen som inte gillade islam.”

Inspiration och stöd för mordet är lätta att hitta i Koranen:
Muslimernas gud uppmanar bl.a. sina trogna i 9 Suran, 5 versen:
”…så döden månggudadyrkerne, varhelst I finnen dem! Gripen dem och inspärren dem och läggen eder i försåt för dem på alla möjliga ställen…”

Läs fler citat från Koranen som uppmanar till våld!

Etiketter: ,


Pusha