Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

torsdag, februari 09, 2006

Jyllands-Posten har gjort västvärlden en historisk tjänst!

Dick Erixon träffar åter huvudet på spiken när han i sin blogg den 8/2 skriver:

”Jyllands-Posten har gjort västvärlden en historisk tjänst genom att få igång debatten om yttrandefrihet kontra underkastelse för hot. Priset för Danmark har blivit högt. Men värderingars pris kan ibland bli ohyggligt högt. Holländaren Theo van Gogh betalade det allra högsta priset - med sitt liv. Men att inte stå för sina värderingar är att vara slav. Och det vill i vilket fall inte jag vara.”

Jag kan inte annat än att hålla med honom. Debatten har tvingat folk att ta ställning. Det är fantastiskt att se, hur många som allt för länge har tigit still, nu inser att det är tid att ta bladet från mun och försvara Europas demokrati mot den islamistiska mentala och fysiska invasionen.

Samtidigt är det också både skrämmande men också viktigt att se hur många femtekolonnare och medlöpare som finns i landet. De senare är av två sorter, de fega ”kärringarna” och de som till varje pris vill inte vill störa affärerna. Båda sorterna är villiga att sälja ut grundläggande frihetsprinciper för "lugn och ro".

Dick Erixon citerar (7/2) kolumnisten James Pinkerton synnerligen tänkvärda ord:

”I London har muslimer reagerat på de danska teckningarna med att ropa pro-jihad-slogans och burit plakat som hyllar terrordåden 7 juli då 52 brittiska pendlare dödades. Det är inte yttrandefrihet; det är uppvigling till våld. En nation som tillåter en sådan fientlig befolkning att blomstra mitt i samhället försvarar inte frihet. Den möjliggör sin egen undergång, sitt nationella självmord ... Vi må kanske inte kunna förändra dem, men vi kan förhindra dem från att förändra oss.”

Fienderna till demokratin och alla de värden som generationerna innan oss har kämpat sig till finns här mitt ibland oss. De är våra svurna fiender och hyllar öppet terrorn som riktas mot oss! Det värsta är att vi som regel tvingas finansiera deras verksamhet via skattsedeln.

Läs om ”flyktingarna” i Malmö som vill införa sharialag i Sverige och som ser talibanernas Afghanistan som ett idealsamhälle och kallar Usama bin Laden hjälte. (Sydsvenskan 9/2)

Det är ofattbart att svenskarna fortsätter att välja politiker som använder våra pengar att importera och finansiera blivande terrorister, rånare och bedragare. Det är ingen överdrift att tala om LANDSFÖRRÄDERI! Vi måste försöka stoppa förrädarna i höstens val!

Etiketter: , ,


Pusha