Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

torsdag, januari 11, 2007

Terrorsvensk fick endast 15 års fängelse

Sydsvenskan skriver: ”19-årige Mirsad Bektasevic log och sa ”Gud är störst” när domaren i Bosniens huvudstad Sarajevo dömde honom till 15 år och fyra månader i fängelse för terrorbrott.– Domen är horribel, säger svenskens advokat Idriz Kamenica till Sydsvenskan.”

Möjligtvis horribelt kort kan man tycka. Inte mycket mer än vad folk i Sverige kan dömas till när de smugglat narkotikaklassade preparat som estacy. Här handlar det dock om långt framskridna terroristplaner på urskillningslöst massmord.

Anmärkningsvärt i sammanhanget är följande kommentar i Sydsvenskan:
”Har de stoppat en rad missriktade pojkstreck som diskuterats på Internet? Eller har de lyckats med att slå hål på ett världsomspännande al Qaida-nät?”

Vad vill man uppnå med dylika antydningar??? Var terrordåden i Londons tunnelbana kanske också bara en ”rad missriktade pojkstreck”?

Naturligtvis borde ”svensken” nu bli av med sitt svenska medborgarskap. Han har beviljats asyl här i landet för att undkomma våld och terror, inte för att skattebetalarna i Sverige ska hjälpa honom att finansiera, planera och genomföra terrordåd. Nu när det står klar att han har fått asyl och medborgarskap här på falska grunder bör han inte ha hjälp av oss längre!

För mer fakta om ”terrorsvensken” se: Jihad i Malmö

Läs en personlig betraktelse av ”svenskens” verksamhet: Peter Harold – Läsarnas blogg

Etiketter:


Pusha