Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

tisdag, augusti 09, 2005

”Expert” försvarar svenska lagar mot sexhandel

Så lyder rubriken i Sydsvenskan den 8/8. SIC! Sven-Axel Månsson utnämnd till expert av sina socialistiska meningsfränder tillhör själv kretsen som har gjort karriär inom den femiscistiska moralistmaffian. Efter att ha belönats med en professorstitel lever han gott på skattebetalarnas bekostnad. Snacka om sexprofitörer.

Nu uttalar sig denna ”expert” som har varit en av de drivande bakom den absurda svenska sexlagstiftningen om sitt eget verk. Skrämmande att det som borde kallas propaganda i dagens Sverige utmålas som forskning.

Trots allt gör denna politiska hantlangare ett påpekande som är värt att notera:
”Polisen har fått större resurser att spana och samla bevis.”

Jo, vi märker det dagligen i den ökande kriminaliteten. Telefonavlyssning och resurskrävande spaning som i praktiken innebär mindre resurser för att lösa rån, inbrott, våldtäkter, misshandel och mord. Polisens resurser används i allt högre grad till att utreda brott utan offer medan man försummar att skydda medborgarnas liv och egendom!

Den svenska förbudslagstiftningen innebär förutom misshushållning av polis- och domstolsresurser, även att den organiserade brottsligheten blir allt mer dominerande inom området och därmed också hot och våld. I alla de europeiska länder där prostitution är fullt laglig finns det goda möjligheter till insyn och kontroll av sexarbetarnas villkor. I den illegala miljön frodas hot och våld. Inte heller vågar kunder som blivit vittnen till övergrepp ge sig till känna.

Dessutom framstår det som rättsvidrigt att en försäljare av en tjänst, som kanske först använder sig av raffinerade metoder för att sälja tjänsten betraktas som offer medan köparen straffas.

Fler kommentarer i ämnet se min blogg den 17 juni och Hysteriska moralister styr polisresurserna den 28/2 2005.

Etiketter:


Pusha