Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

måndag, augusti 30, 2010

Bekämpa censuren!

TV4 censurerar SD:s valfilm! Oberoende av vad vi anser om SD:s sakpolitik bör vi bekämpa censuren genom att sprida filmen till vänner och bekanta!!!
Se filmen här: http://www.youtube.com/watch?v=XkRRdth8AHc

Jag citerar Ad acta som har följande kommentar till censuren:

"Frågan är om inte anledningen till att SD:s valfilm är så kontroversiell i alla läger är att den är oerhört slagkraftig. Filmen är professionellt gjord, dramatisk och sammanfattar på 30 sekunder själva kärnan i SD:s politik: Invandring kostar. Den tar i anspråk resurser som annars hade kommit svenskar till del. Det finns inget ymnighetshorn undanstoppat i regeringskansliets källare varifrån ständigt nya guldmynt flödar ned i det allmännas kassakistor. Resurserna är begränsade. Politik handlar om prioriteringar. Om att ställa grupp mot grupp. Och nu har det blivit dags att sluta prioritera invandrare på svenskarnas bekostnad."

Etiketter: , ,


Pusha

Valaffischer 2010



Se fyndiga valaffischer på Valaffisch 2010


Pusha

Diskrimineringcirkusen fortsätter!


Tjejer med slöja har flera gånger sämre chans att få jobb. Det visar en granskning P3 Nyheter har gjort.

Många har insett att med hjälp av DO och massmedia kan man tjäna grova pengar genom att klä sig i slöja och hävda att man är diskriminerad. Återigen tvingas vi att med våra licensavgifter och våra skatter understödja islamiseringen!

Muslimska kvinnor är mycket ofta är tvingade att bära slöja! Det tvånget borde vara angelägnare att bekämpa, än "tvånget" att anpassa sig till värdlandets seder och bruk när man söker arbete. Att klä sig i naziuniform är inte accepterat eftersom den också tyder på att man stödjer en totalitär lära vilket naturligtvis är synnerligen stötande för de flesta kunder.

Med all säkerhet skulle också en person som var klädd i rastafarimössa med hamplöv också nobbas i större utsträckning, även om det är symboler för en fredlig religion. Skillnaden är att varken DO eller media skulle bry sig om en sådan diskriminering!

Etiketter:


Pusha