Malmöperspektiv - med fokus på ansvar och frihet

onsdag, februari 08, 2012

Islamiseringen av Europa eskalerar!

Islamiseringen av Europa eskalerar! Inom en snar framtid så kommer den att få fruktansvärda konsekvenser, om inte PK-etablissemangets förräderi mot vår frihet och kultur, blir uppenbar för väljarna! Se CBN-videon om islamiseringen av Spanien:

Etiketter:


Pusha

måndag, februari 06, 2012

"Blodets och krigets religion"

Julia Caesar har åter skrivit en lysande söndagskrönika på Snaphanen.dk som måste läsas och spridas! Under rubriken Jag tänker ofta på Winston skriver hon:

"Det är sextiosju år sedan Europa räddades från att bli ett stort Nazityskland. I dag hotas Västvärlden av en annan totalitär makt med anspråk på världsherravälde: islam. Vi står inför det största hotet mot europeisk civilisation sedan nazismens och kommunismens fall – och makthavarna blundar inför faran och tror att de kan mata krokodilen. Även i dag tystas varningsropen och förföljs budbärarna. Med pådraget propagandamaskineri på alla nivåer indoktrineras Europas befolkning att tro att islam är ”fredens och kärlekens religion” – när hela dess historia tvärtom visar att islam är våldets och hatets blodiga ideologi.

De europeiska regeringarna bedriver eftergiftspolitik, lika fruktlös mot islam som gentemot nazisterna. De lever i villfarelsen att man kan blidka islamisterna och få dem på bättre tankar. Politikerna kastar sig inte bara baklänges, fläker ut sig, ler inbjudande och blottar strupen – de välkomnar angriparen till våra länder, tvingar sina befolkningar att försörja honom, bygger hans moskéer, betalar hans knivar och sprängmedel och ger VDN-märkta råd om hur han ska använda dem."

"Hur många islamistiska terrordåd ska världen tillfogas, hur många bloddränkta bilder ska flimra förbi i våra tv-apparater innan vi förstår budskapet: islams mål är världsherravälde, och alla som inte bekänner sig till islam ska dö i enlighet med koranen. I synnerhet i Sverige intalar vi oss att vi lever i en skyddad oåtkomlighetsbubbla. Ingen kan väl vilja oss illa? Vi är ju så goda och solidariska, vi tar ju emot fler invandrare per capita än något annat europeiskt land?"

Hon citerar också Churchill: “Den mohammedanska religionen ökar istället för minskar det intoleranta raseriet. Den spreds ursprungligen med svärdet, och ända sedan dess har dess anhängare hängett sig åt denna form av galenskap, långt mer än andra troende. Blodets och krigets religion står ansikte mot ansikte med fredens. Lyckligtvis är fredens religion vanligtvis bättre beväpnad.”

Läs hela hennes krönika och sprid den!!!

Etiketter: ,


Pusha

FN är diktaturernas redskap!

Dick Erixon tillhör de som talar klartext om FN!

Under rubriken FN har blivit diktaturernas röst skriver han:

"I det som heter Förenta Nationernas Råd för mänskliga rättigheter dominerar antidemokratiska och muslimska länder som motverkar mänskliga rättigheter, bland annat genom att kräva avskaffad yttrandefrihet och slopad religionsfrihet. I det syftet ordnades en skandalös rasistkonferens i våras.

En sådan organisation ska inte ha någon legitimitet.

FN är ingen riddare för goda värderingar. Tvärtom har FN blivit ett smutsigt redskap för förtryck."

Kommer de demokratiska staterna inse detta i tid och sluta att finansiera detta diktaturernas forum?

Etiketter:


Pusha